مواد لازم و آموزش حلوای انبه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوای انبه
حلوای انبه یکی از خوشمزهترین دسرها است که میتوان در فصل انبه تهیه کرد و همراه با آن به عنوان یک میانوعده کامل استفاده کرد. انبه میوهای است پرخاصیت که به خاطر شیرینیاش دسرهای خوشمزهای از آن درست میکنند. یکی از این دسرها که در خانوادههای ایرانی محبوب است، حلوا است. با ترکیب انبه و حلوا، میتوانیم یک حلوای خوشمزه و خوشعطر تهیه کنیم. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه حلوای انبه، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم حلوای انبه | |
شکر | ۱ پیمانه سر خالی |
شیر | ۱ پیمانه |
گلاب | ۵ الی ۶ قاشق غذا خوری |
عرق هل (یا پودر هل) | ۲ قاشق غذا خوری (۱ قاشق مربا خوری) |
زعفران دم کرده | ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری |
آرد شیرینیپزی | ۱ پیمانه |
کره | ۴۰ گرم |
روغن مایع | چند قاشق |
انبه رسیده | ۱ عدد |
آموزش حلوای انبه
مرحله اول
برای تهیه حلوای خوشمزه با انبه، ابتدا در یک قابلمه شکر و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود، اما نباید بجوشد. سپس گلاب و عرق هل (یا پودر هل) را به همراه زعفران دم کرده به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا این مخلوط را کنار میگذاریم تا کاملاً خنک شود. آرد شیرینیپزی را الک میکنیم. سپس آن را در یک تابه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و حدود ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت میدهیم تا بوی خامی آن از بین برود، اما رنگ آن تغییر نکند.
مرحله سوم
به این مرحله دوباره آرد را الک میکنیم. سپس آن را به تابه برمیگردانیم و کره و چند قاشق روغن مایع را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم. باید غلظت خمیر نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد. حدود ۵ دقیقه دیگر تفت میدهیم و از تغییر رنگ آرد جلوگیری میکنیم.
مرحله چهارم
انبه رسیده را پوست میگیریم و میکس میکنیم و با شهد خنک ترکیب میکنیم. این مخلوط انبه و شهد را به آرد و روغن اضافه کرده و با حرارت کم به طور مداوم هم میزنیم تا یکدست شود و به غلظت دلخواه برسد. در انتها این حلوا را در ظرف دلخواه سرو کرده و میتوانیم با خلال بادام و پسته تزئین کنیم.