مواد لازم و آموزش حلوای ایرمیک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش حلوای ایرمیک
حلوا یکی از دسرهای قدیمی و محبوب ایرانی است. این دسر معمولا در افطار ماه رمضان و مراسم عزاداری استفاده میشود. یکی از انواع این حلواها، حلوای ایرمیک است که با ایرمیک تهیه میشود. ایرمیک، که همان آرد سمولینا است، بسیار مقوی و مفید میباشد و خواص بیشتری نسبت به آردهای معمولی دارد. همچنین در این دسر از ✅ چلغوز (دانههای میوه کاج) یا گردو هم استفاده میشود که همراه با شیر، طعم خوشمزه و ارزش غذایی بالایی دارد. تهیه حلوا نیاز به زمان و حرارت کم دارد تا حلوا خوب و نرم بپزد. برای یادگیری آموزش حلوای ایرمیک با ما در سایت رضیم همراه شوید.
مواد لازم حلوای ایرمیک | |
ایرمیک | ۱ لیوان |
آرد | ۲ قاشق غذا خوری پر |
کره آب شده | نصف لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
چلغوز یا گردو | به مقدار لازم |
مواد لازم برای شربت | |
شکر | ۱ لیوان |
آب | یک و نیم لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
آموزش حلوای ایرمیک
مرحله اول: آماده کردن شربت
برای درست کردن حلوا خوشمزه، ابتدا باید شربت را تهیه کنیم. برای این کار، یک قابلمه بگیرید و شکر، آب و شیر را داخل آن بریزید. بعد از مخلوط کردن آنها، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد حلوا
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. روغن و کره را داخل یک قابلمه دیگر بریزید. ایرمیک و آرد را به آن اضافه کنید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید. حالا مرتب هم بزنید و تفت دهید. مراقب باشید که مخلوط نسوزد و فقط کمی تفت بخورد.
مرحله سوم: اضافه کردن شربت به حلوا
وقتی رنگ مخلوط ایرمیک و آرد تیره شد، حالا گردو یا چلغوز را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا آنها نیز کمی تفت بخورند. سپس حرارت را خاموش کنید و شربت را به آرامی اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شربت به مواد جذب شود.
مرحله چهارم: آماده شدن و سرو حلوا
بعداً حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا شربت جذب شود و ایرمیک نرم شود. در این مرحله، در صورت تمایل میتوانید کمی شیره انگور هم اضافه کنید. سپس حرارت را خاموش کنید، درب قابلمه را ببندید و بگذارید حلوا به مدت ۵ دقیقه دم بکشد. بعد از آن، حلوا را در ظرف مناسبی سرو کنید.