مواد لازم و آموزش حلوای بادام زعفرانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوای بادام زعفرانی
حلوا یکی از دسرهای قدیمی و محبوب ایران است. امروزه دیگر از حلوا فقط به عنوان دسر یا غذا استفاده نمیشود. این دسر بسیار مغذی و خوشمزه است و میتوان آن را به عنوان میان وعدهای پرانرژی مصرف کرد. حلوای بادام زعفرانی نیازی به پخت ندارد و در تهیه آن از آرد استفاده نمیشود. با ترکیب بادام، گردو، ارده و عسل، این حلوای خوشمزه و مقوی به ویژه برای کودکان مناسب است و تهیه آن بسیار آسان است. برای مشاهده دستور کامل و مرحله به مرحله آموزش حلوای بادام زعفرانی، به ادامه متن با ما همراه باشید.
مواد لازم حلوای بادام زعفرانی | |
پودر بادام | ۱ لیوان |
عسل (یا شیره طبیعی) | ۵ قاشق غذا خوری |
ارده | ۶ قاشق غذا خوری |
گردوی خرد شده | ۱ مشت |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
آموزش حلوای بادام زعفرانی
مرحله اول
برای تهیه حلوای بادام زعفرانی خوشمزه، ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب کنید. سپس پودر بادام را همراه با عسل یا شیره، ارده، گردوی خرد شده و زعفران دم کرده داخل کاسه بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله، مواد را با یک قاشق خوب مخلوط کنید تا کاملاً صاف و یکدست شوند. توجه کنید که باید چند دقیقه این کار را ادامه دهید تا مخلوط کاملاً ترکیب شوند و گردوها در کل حلوای شما پخش شوند.
مرحله سوم
بعد از اینکه مواد خوب ترکیب شدند، آنها را داخل قالب مورد نظر بریزید و با پشت قاشق سطحش را صاف کنید. سپس قالب را به مدت یک شب در یخچال بگذارید. بعد از خوابیدن، آن را برش بزنید و در ظرف مورد پسند خود سرو کنید.