مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای بحرینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوای بحرینی

حلوای بحرینی یکی از حلواهای خوشمزه و راحت عربی است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای آشنایی با طرز تهیه این شیرینی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای بحرینی
شکر ۳ پیمانه
آب ۳ پیمانه
نشاسته ½ پیمانه
روغن جامد ½ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ½ پیمانه
بادام هندی ½ پیمانه
خلال پسته ½ پیمانه

آموزش حلوای بحرینی

مرحله اول

برای درست کردن حلوای بحرینی خوشمزه ابتدا زعفران دم کرده را با گلاب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس شکر را در یک تابه مناسب می‌ریزیم و آن را روی حرارت کم می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله، هر چند وقت یک بار تابه را تکان می‌دهیم تا شکر به طور کامل ذوب شود و حالت کاراملی به خود بگیرد. بعد از اینکه شکر ذوب شد، روغن را به تابه اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

مرحله سوم

در همین حال، نشاسته را در نصف فنجان آب حل می‌کنیم. وقتی روغن به خوبی با شکر کاراملی مخلوط شده، ترکیب نشاسته را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا نشاسته هم خوب در مواد مخلوط شود.

مرحله چهارم

بعد از اینکه نشاسته کاملاً در مواد حل شد، مخلوط گلاب و زعفران دم کرده را به تابه اضافه می‌کنیم و سریع هم می‌زنیم تا یکدست شود. برای خوش‌عطر شدن حلوا، می‌توانیم کمی پودر هل هم اضافه کنیم.

مرحله پنجم

وقتی مخلوط گلاب و زعفران خوب به خورد مواد رفت، بادام هندی را خرد کرده و با خلال پسته به حلوا اضافه می‌کنیم. سپس مواد را خوب هم می‌زنیم تا همه چیز یکدست شود.

مرحله ششم

پس از ۲۰ دقیقه از اضافه کردن مغزیجات، حلوای ما تقریباً آماده سرو است. اکنون حلوا را در ظرف سرو می‌ریزیم و با پشت قاشق چرب شده آن را صاف می‌کنیم. در نهایت، می‌توانیم آن را با پودر پسته و مغزهای دیگر تزئین کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا