مواد لازم و آموزش حلوای بوتیکی رنگارنگ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش حلوای بوتیکی رنگارنگ
حلوا یک دسر قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر معمولاً در ماه رمضان برای افطار و همچنین در مجالس عزاداری مانند محرم تهیه میشود. حلوای بوتیکی، نوعی حلوا به شکل قالبی و رنگی است که از آرد گندم درست میشود. چون آرد در حلوا تفت داده میشود، این دسر به عنوان یک خوراکی مفید و مقوی شناخته میشود. حلوای بوتیکی به شکل تک نفره و در چهار رنگ سبز (پسته)، قرمز (گل سرخ)، زرد (زعفران) و قهوهای (شکلاتی) تهیه میشود. برای آموزش تهیه حلوای بوتیکی رنگارنگ، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم حلوای بوتیکی رنگارنگ | |
آرد سفید | ۱ لیوان |
روغن و کره | دو سوم لیوان |
پودر قند | نصف لیوان |
گلاب | نصف لیوان |
پودر هل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر پسته | به میزان دلخواه |
رنگ خوراکی سبز | ۲ قطره |
پودر گل سرخ | به میزان دلخواه |
رنگ خوراکی قرمز | ۲ قطره |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذا خوری |
شکلات تختهای ذوب شده | ۲ قاشق غذا خوری |
آموزش حلوای بوتیکی رنگارنگ
مرحله اول
برای تهیه حلوای مجلسی بوتیکی با رنگهای مختلف، اول از همه باید حلوا را درست کنیم. ابتدا آرد را الک کرده و آن را داخل یک تابه بدون روغن میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم. آرد را مدام هم میزنیم تا بوی خامی آن از بین برود.
مرحله دوم
تفت دادن آرد حدود ۲۰ دقیقه زمان میبرد. در این مرحله مخلوطی از کره و روغن را اضافه میکنیم و حدود ۲ دقیقه دیگر هم تفت میدهیم. سپس مواد را از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم تا کمی خنک شود. تقریباً بعد از ۱۵ دقیقه، گلاب را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
آموزش حلوای بوتیکی رنگارنگ
سپس پودر هل و پودر قند را به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاید. حالا خمیر را به چهار قسمت تقسیم میکنیم. به یک قسمت، پودر پسته و رنگ خوراکی سبز اضافه میکنیم. زیرا پودر پسته تنها به حلوا رنگ جذابی نمیدهد.
مرحله چهارم
حالا حلوای سبز را…
“““html
ما مواد حلوا را درون قالب سیلیکونی میریزیم و آن را در فریزر به مدت سی دقیقه قرار میدهیم. بعد از این مدت، حلواها به راحتی از قالب جدا میشوند. برای قسمت دوم حلوا، پودر گل سرخ و رنگ خوراکی قرمز اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا تمام مواد یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا این مخلوط را هم درون قالب سیلیکونی میریزیم و دوباره نیم ساعت در فریزر میگذاریم. بعد از آن به راحتی حلواها را از قالب جدا کرده و کنار بقیه حلواها قرار میدهیم. در مرحله بعدی، برای قسمت سوم حلوا، کمی زعفران دمکرده اضافه میکنیم.
آموزش حلوای بوتیکی رنگارنگ
در این مرحله، حلوا را خوب ورز میدهیم تا یکدست شود و سپس دوباره درون قالب سیلیکونی میریزیم و به مدت نیم ساعت در فریزر میگذاریم تا سفت شود. بعد از این، آن را به آرامی از قالب خارج میکنیم. برای قسمت چهارم حلوا، به مقداری شکلات ذوب شده احتیاج داریم.
مرحله هفتم
در این مرحله، شکلات را به قطعات کوچک خرد میکنیم و درون یک ظرف مناسب میریزیم. سپس ظرف را روی بخار کتری یا سماور قرار میدهیم تا شکلات به آرامی آب شود و حالت مایع پیدا کند.
مرحله هشتم
حالا دو قاشق از این شکلات ذوب شده را به قسمت چهارم حلوا اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس این مخلوط را درون قالب سیلیکونی ریخته و دوباره در فریزر به مدت نیم ساعت قرار میدهیم تا سفت شود. پس از این مدت، حلوا را از قالب خارج کرده و کنار سایر حلواها قرار میدهیم.