مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای بیسکویتی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوای بیسکویتی

حلوای بیسکویتی یک نوع حلواست که به سادگی و با سرعت درست می‌شود و طعم‌های متفاوتی دارد. برای یادگیری روش کامل و گام به گام تهیه حلوای بیسکویتی، با سایت رضیم همراه شوید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بیسکوئیت پتی بور ۱ لیوان
کره ۲۰ گرم
روغن مایع ⅓ لیوان
مواد شربت حلوا
شیر ۱ لیوان
گلاب ¼ لیوان
شکر ½ لیوان
پودر هل ½ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

آموزش حلوای بیسکویتی

مرحله اول

برای درست کردن حلوای بیسکوئتی خوشمزه، ابتدا شربت حلوا را آماده می‌کنیم. برای این کار، شیر و شکر را داخل یک قابلمه می‌ریزیم و آرام هم می‌زنیم تا شکر کمی در شیر حل شود.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم شیر گرم شود و شکر کامل در آن حل شود. پس از اینکه شکر کاملاً در شیر حل شد، پودر هل، گلاب و زعفران دم کرده را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که گرم شدن شیر کافیه و نباید بگذاریم شیر به جوش بیاید. سپس شربت را از روی حرارت برمی‌داریم و بیسکوئیت پودر شده را در یک تابه مناسب می‌ریزیم.

مرحله چهارم

تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و آرام بیسکوئیت را تفت می‌دهیم. باید دقت کنیم که بیسکوئیت نسوزد. بعد از ۱۰ دقیقه، بیسکوئیت را الک کرده و به تابه برمی‌گردانیم.

مرحله پنجم

حالا روغن و کره را به تابه اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا کره و بیسکوئیت به هم ترکیب شوند. سپس به آرامی شربت را اضافه کرده و به طور مداوم هم می‌زنیم تا حلوا منسجم شود.

مرحله ششم

در این مرحله، حلوا را به آرامی در تابه تکان می‌دهیم تا از دیواره‌ها جدا شود. در نهایت حلوا را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و به سلیقه خود می‌توانیم روی آن را با حلوای پایپ شده تزئین کرده و سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا