مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای خرما و گردو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

راهنمای درست کردن حلوای خرما و گردو

حلوا با خرما و گردو یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که معمولاً در شب‌های قدر تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این دسر خوشمزه، در ادامه با سایت آموزش رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای حلوای خرما و گردو
آرد گندم ۱۷۰ گرم
خرما ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۱۴۰ گرم
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
مغز گردو به مقدار لازم
پودر دارچین یا پودر زنجبیل به مقدار لازم

دستور تهیه حلوای خرما و گردو

مرحله اول

برای تهیه این حلوا، ابتدا آرد را درون الک بریزید و سپس آن را در یک تابه مناسب الک کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آن کمی تغییر کند.

مرحله دوم

زمانی که آرد به رنگ قهوه‌ای روشن در آمد، دوباره آن را الک کرده و به تابه برگردانید. حالا روغن مایع را به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید تا آرد و روغن کاملاً با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله هسته‌های خرما را جدا کنید و اگر پوست خرما سفت است، آن را نیز جدا کنید. سپس خرما و گلاب را به تابه اضافه کنید و با یک قاشق چوبی بزرگ هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.

مرحله چهارم

حال وقت آن است که پودر دارچین و یا زنجبیل را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا طعم آنها به حلوا بچسبد. وقتی حلوا کاملاً یکدست شد، تابه را از روی حرارت بردارید و به شکل دلخواه تزئین کنید.

مرحله پنجم

برای تزئین کردن حلوا، قالب‌های دلخواه را با کیسه فریزر بپوشانید. سپس یک قاشق غذاخوری از حلوا را داخل قالب کنید و با پشت قاشق فشار دهید تا خوب فشرده شود. مغز گردو را از وسط نصف کرده و روی حلوا بگذارید.

مرحله ششم

حلوا را از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر بچینید. برای زیباتر شدن حلوا، مقداری پودر پسته روی آن بپاشید. در نهایت، حلوا را به همراه چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا