مواد لازم و آموزش حلوای دارک خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش حلوای دارک
حلوای دارک یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مدرن ایرانی است که برای مراسم و مجالس خاص تهیه میشود. اگر دوست دارید این دسر را بسازید، با ما همراه باشید تا طرز تهیهی آن را یاد بگیرید.
مواد لازم برای حلوای دارک | |
آرد سفید | ۱۸۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
شکلات تختهای | ۱۵۰ گرم |
فندق | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر قند | ۴۰ گرم |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
دستور تهیه حلوای دارک
تفت دادن آرد
برای درست کردن حلوای دارک، ابتدا آرد را داخل یک تابه میریزیم و آن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. آرد را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تفت میدهیم. دقت کنید که رنگ آرد در این زمان نباید تغییر کند.
اضافه کردن کره
بعد از اینکه آرد خوب تفت خورد، کره را به تابه اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا کره و آرد به هم خوب ترکیب شوند. سپس پودر دارچین و پودر قند را اضافه می کنیم و همه مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
ذوب کردن شکلات تخته ای
در این مرحله، شکلات تختهای را به روش بن ماری ذوب میکنیم. بعد از اینکه همه مواد خوب مخلوط شدند، تابه را از روی حرارت برمیداریم و شکلات ذوبشده را به آن اضافه میکنیم و با دیگر مواد خوب ترکیب میکنیم.
آماده کردن قالب
حالا قالب مورد نظر را با کمی روغن چرب میکنیم و مایه حلوای آماده شده را داخل آن میریزیم. بعد بر روی هر قالب به اندازه دلخواه فندق میگذاریم. میتوانیم از فندق خرد شده برای تزیین یا داخل حلوا استفاده کنیم.
اضافه کردن فندق
برای اینکه فندقها در دل حلوا قرار بگیرند، ابتدا نصف قالب را با حلوا پر میکنیم، سپس به مقدار دلخواه فندق روی آن میریزیم. سپس باقیمانده قالب را هم با حلوا پر میکنیم و اجازه میدهیم تا حلوا خودش را بگیرد، سپس آن را سرو میکنیم.