مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای دو آرد برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوای دو آرد

حلوا نوعی دسر خوشمزه و مجلسی ایرانی است که به روش‌ها و مواد مختلفی تهیه می‌شود. در این دستور، ما از ترکیب آرد گندم و آرد نخودچی استفاده می‌کنیم که نه تنها طعم حلوا را بهتر می‌کند، بلکه رنگ آن را هم زیباتر می‌کند. طرز تهیه این حلوا خیلی پیچیده نیست و به راحتی می‌توانید آن را در خانه آماده کنید. این حلوا را می‌توانیم برای مراسم و مهمانی‌ها استفاده کنیم و برای زیباتر شدن آن، می‌توانیم آن را داخل قیف ریخته و به شکل‌های مختلف تزئین کنیم. برای نیافتن آموزش بیشتر در این زمینه، با ما در سایت فرهنگی رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای دو آرد
آرد گندم 2 لیوان
آرد نخودچی 1 لیوان
شکر 2 لیوان
روغن 2 لیوان
آب 2.5 لیوان
زعفران دم کرده ¼ فنجان
پودر هل به مقدار دلخواه

دستور پخت حلوای 2 آرد

مرحله اول

برای تهیه این حلوا ابتدا آب را در یک قابلمه می‌ریزیم و بعد شکر را به آن اضافه می‌کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و با قاشق کمی هم می‌زنیم تا شکر در آب حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله بگذارید مخلوط آب و شکر به جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد، زعفران دم کرده و پودر هل را به قابلمه اضافه می‌کنیم و مواد را کمی هم می‌زنیم تا رنگ زعفران به تمام شربت برسد.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می‌دهیم شربت به مدت 2 تا 5 دقیقه غلیظ شود و بعد قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم. سپس آرد نخودچی و آرد گندم را الک می‌کنیم تا خوب مخلوط شوند.

مرحله چهارم

حالا مخلوط آردها را در یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. مواد را مداوم هم می‌زنیم تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگی که دوست داریم بگیرد و سپس روغن را اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد را به طور مداوم تفت می‌دهیم تا روغن با آرد خوب مخلوط شود. سپس شربت را هم به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا حلوا کمی غلیظ‌تر و یکدست شود و به راحتی از تابه جدا شود.

مرحله ششم

حال حلوا را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم کمی سرد شود. بعد آن را در ظرف مورد نظر می‌کشیم و روی آن را با مغزیجات یا گل محمدی تزئین می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا