مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای زرده همدانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش حلوای زرده همدانی

حلوا یکی از دسرهای قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر معمولاً برای افطار در ماه رمضان و در مراسم عزاداری مثل محرم تهیه می‌شود. یکی از انواع حلوا، حلوای زرده همدانی است که در شهر همدان درست می‌شود و از آرد یا نشاسته تهیه می‌شود. ویژگی منحصر به فرد این حلوا، استفاده از زرده تخم‌مرغ است. به خاطر اینکه در حلوا آرد تفت داده می‌شود، آن را به عنوان یک دسر مغذی و مفید می‌شناسند. وجود زرده تخم‌مرغ در ترکیب حلوا، خواص آن را بیشتر کرده و آن را از دیگر حلواها مقوی‌تر می‌کند. حلوا را می‌توان به صورت تک‌نفره و روی نان بستنی یا نان شیرینی میکادو سرو کرد. همچنین فراموش نکنید که برای تهیه حلوا باید زمان کافی و حرارت کم بگذارید تا حلوا به خوبی جا بیفتد و طعم عالی و یکدستی داشته باشد. برای یادگیری بیشتر درباره حلوای زرده همدانی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای زرده همدانی
آرد گندم یا نشاسته ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن یا کره یک سوم پیمانه
زرده تخم‌مرغ ۲ عدد درشت
هل به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
گلاب نصف پیمانه

آموزش حلوای زرده همدانی

مرحله اول

برای تهیه حلوای خوشمزه به روش همدانی، اول از همه آرد را الک کرده و داخل یک تابه می‌ریزیم. سپس تابه را روی حرارت قرار داده و مدام هم می‌زنیم تا تفت ببیند. بعد از اینکه آرد کمی طلایی شد، آن را دوباره الک می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس آرد الک شده را به تابه برمی‌گردانیم. در این مرحله، روغن را اضافه کرده و آرد را با روغن تفت می‌دهیم تا روغن به خوبی به آرد نفوذ کند و کمی تفت بخورد. وقتی آرد رنگ‌ش به قهوه‌ای مایل به نسکافه تغییر کرد، آن را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله سوم

در یک کاسه زرده تخم‌مرغ را می‌ریزیم. اگر زرده نطفه داشت، آن را جدا می‌کنیم. شکر، گلاب، زعفران دم کرده و پودر هل را به زرده اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. وقتی مواد یکدست شد، آنها را در دو مرحله به آرد و روغن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود. حالا مخلوط را روی حرارت قرار داده و مدام هم می‌زنیم تا حلوا جمع شود و حالت گهواره‌ای بگیرد. وقتی حلوا کاملاً جا افتاد و روغن انداخت، حلوا آماده است. آن را در یک ظرف مناسب گذاشته و با مغز پسته و پودر نارگیل تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا