مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای سمولینا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوای سمولینا

حلوای سمولینا یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که معمولاً در مراسم مذهبی تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید یاد بگیرید چطور این دسر خوشمزه را درست کنید، با ما همراه باشید.

مواد لازم حلوا سمولینا
آرد سمولینا ۱٫۵ لیوان
آب ۱ لیوان
شیر ۱٫۵ لیوان
شکر ۱ و ¼ لیوان
کره ۷۵ گرم
روغن ¼ لیوان
پودر هل ½ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت حلوا سمولینا

مرحله اول

برای درست کردن حلوای سمولینا، اول از همه آب، شیر و شکر را در یک قابلمه مناسب مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا مخلوط به جوش بیاید و شکر کاملاً حل شود.

مرحله دوم

وقتی مواد جوش آمدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مخلوط شیر و آب کمی خنک شود. در حین خنک شدن، هر چند دقیقه یک بار با یک قاشق هم بزنید تا روی شیر بسته نشود.

مرحله سوم

اکنون یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید و کره و روغن را به آن اضافه کنید. وقتی کره کاملاً ذوب شد، آرد سمولینا را به تابه اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.

مرحله چهارم

وقتی که آرد رنگ قهوه‌ای روشنی به خود گرفت، پودر هل و زعفران دم کرده را اضافه کنید و کمی هم بزنید. بعد، گردوها را ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

مرحله پنجم

حالا شربت که خنک شده را به تابه اضافه کنید و به صورت مداوم هم بزنید تا حلوا جمع شود. حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملاً یکدست شود، سپس درپوش تابه را بگذارید تا شربت کاملاً جذب آرد سمولینا شود.

مرحله ششم

در آخر درپوش تابه را بردارید و کمی حلوا را هم بزنید تا یکدست شود. سپس آن را در یک ظرف مناسب بریزید. می‌توانید با هر وسیله‌ای که دارید روی حلوای طرح بزنید و بعد آن را سرو کنید.

نکات تهیه حلوا سمولینا

نان حلوایی با سمولینا

اگر می‌خواهید حلوای سمولینا را به صورت مجلسی‌تری تهیه کنید، می‌توانید آن را با نان حلوایی ترکیب کنید. به این شکل که در تهیه نان حلوایی از این حلوا استفاده کنید. برای مشاهده آموزش نان حلوایی به مطلب زیر مراجعه کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا