مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای سه آرد برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش حلوای سه آرد

حلوا یکی از دسرهای سنتی و قدیمی در ایران است. این دسر معمولاً در ماه رمضان برای افطار و همچنین در مراسم عزاداری استفاده می‌شود. یکی از انواع خوشمزه این دسر، حلوای سه آرد است که با استفاده از آرد نخودچی، آرد برنج و آرد گندم تهیه می‌شود. چون آردها برای طرز تهیه این حلوا تفت داده می‌شوند، این دسر به عنوان یک غذای مقوی و مفید شناخته می‌شود. اگر می‌خواهید با طرز تهیه حلوای سه آرد آشنا شوید، در ادامه با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای سه آرد
آرد سفید ۱ لیوان
آرد نخودچی نصف لیوان
آرد برنج نصف لیوان
آب ۳ لیوان
شکر ۳ لیوان
گلاب نصف لیوان
پودر هل ۱ قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

آموزش حلوای سه آرد

مرحله اول

برای درست کردن حلوای خوشمزه، ابتدا باید شهد را آماده کنیم. یک قابلمه بردارید و آب، شکر و گلاب را داخل آن بریزید. سپس روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود. هل و زعفران را نیز به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

وقتی که شهد یکی دو بار جوش خورد، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. حالا در یک کاسه بزرگ، آردها را با هم مخلوط کنید و دو بار الک کنید. سپس یک تابه بزرگ روی حرارت قرار دهید و آرد را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

آرد را حدود ۲۰ دقیقه تفت دهید تا خامی آن رفع شود. روغن را به آرامی به آرد اضافه کنید تا مواد حالت خامه‌ای پیدا کند. توجه کنید که روغن را زیاد نریزید چون در ادامه مجبور می‌شویم آن را کم کنیم. بعد از اضافه کردن روغن، حدود ۱۰ دقیقه دیگر آردها را تفت دهید.

مرحله چهارم

نصف شهدی که تهیه کرده‌اید را به آرد اضافه کنید تا حلوا جمع شود. بعد از آن، باقی شهد را هم اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا دوباره جمع شود و به غلظت دلخواه برسد. اگر می‌خواهید حلوا دو رنگ شود، می‌توانید در حین داغ بودن مقداری پودر کاکائو به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

در انتها، یک سینی مناسب برای سرو انتخاب کنید و حلوا را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید. می‌توانید آن را با پودر نارگیل و خلال پسته و بادام تزئین کنید. همچنین می‌توانید مقداری از حلوا را در ماسوره بریزید و روی حلوا را با شکوفه تزئین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا