مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای سیاه اردبیل برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوای سیاه اردبیل

حلوای سیاه اردبیل یک نوع حلوا سنتی و خوشمزه از ایران است که با طعم‌های متفاوت درست می‌شود. برای دیدن آموزش کامل این حلوا به سایت آموزشی رضیم بپیوندید و مراحل را به دقت دنبال کنید.

مواد لازم حلوای سیاه اردبیل
آرد نان سنگک ۴ پیمانه
آرد جوانه گندم ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
کره یا مارگارین ۱۸۰ گرم
ادویه مخصوص حلوا ۱ قاشق سوپخوری
پودر گردو ۱۰۰ گرم
پودر کنجد ۵۰ گرم
شیره انگور ½ لیتر
پودر پسته ۵۰ گرم
موم عسل ۵۰ گرم
کره محلی یا روغن به مقدار کافی

آموزش حلوای سیاه اردبیل

مرحله اول

برای درست کردن این حلوای خوشمزه، یک کاسه مناسب انتخاب کنید. سپس گندم را به کاسه اضافه کنید و روی آن آب بریزید. بعد از آن، بگذارید گندم به مدت ۳ روز در آب بماند تا جوانه بزند.

مرحله دوم

بعد از ۳ روز، وقتی گندم جوانه زد، آن را از آب جدا کنید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن بریزد. سپس جوانه گندم را روی یک پارچه تمیز بگذارید تا کاملاً خشک شود.

مرحله سوم

حالا که جوانه گندم خشک شده است، آن را در آسیاب بریزید و آسیاب کنید تا به شکل آرد درآید. سپس آرد سنگک را با آرد جوانه گندم مخلوط کرده و آب را به آن اضافه کنید تا یک خمیر ایجاد شود.

مرحله چهارم

در مرحله بعد، یک تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و خمیر را به داخل آن بریزید و تفت دهید. کم کم به خمیر کره یا روغن محلی اضافه کنید و مرتب هم بزنید. این کار را به مدت ۶ ساعت ادامه دهید.

مرحله پنجم

پس از ۶ ساعت، وقتی حلوا کمی پخته شد، شیره انگور و موم عسل را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.

مرحله ششم

حالا ادویه‌های مخصوص مانند پودر دارچین، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر هل، گلپر، زیره و زردچوبه را به حلوا اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس پودر پسته، پودر کنجد و پودر گردو را هم بیفزایید.

مرحله هفتم

در پایان، حلوا را به خوبی مخلوط کنید تا همه مواد یکدست شوند. در نهایت این حلوا سیاه خوشمزه و مقوی را در ظرف مورد نظر بریزید و با گردو، بادام و پسته تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا