مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای شش لایه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش حلوای شش لایه

حلوای شش لایه یکی از حلواهای خاص و شیک برای سرو در مجالس است که گزینه بسیار خوب برای مهمان‌نوازی محسوب می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این حلوا با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای شش لایه
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
آرد نخودچی ۱ لیوان
پودر قند ۲ لیوان
روغن جامد یا نیمه جامد ⅔ لیوان
کره ۵۰ گرم
پودر هل ۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

آموزش حلوای شش لایه

مرحله اول

برای تهیه حلوای شش لایه، ابتدا آرد سفید را درون یک الک می‌ریزیم و آن را در یک تابه مناسب الک می‌کنیم. سپس تابه را روی حرارت کم قرار می‌دهیم و به مدت ۴۵ دقیقه هم می‌زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله دوم

پس از این مدت، آرد نخودچی را در الک می‌ریزیم و روی آرد سفید الک می‌کنیم. سپس دوباره به مدت ۱۰ دقیقه هم می‌زنیم تا بوی خامی آرد نخودچی نیز از بین برود. بعد مخلوط آرد را دوباره الک می‌کنیم.

مرحله سوم

اکنون روغن جامد و کره را به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم. بعد از این مدت، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم مواد کاملاً خنک شوند.

مرحله چهارم

حالا پودر هل را همراه با پودر قند در الک می‌ریزیم و روی مخلوط می‌کوبیم. سپس حلوا را خوب ورز می‌دهیم تا پودر قند و هل کاملاً با آن مخلوط شود. بعد از آن، حلوا را به ۳ قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، به یکی از قسمت‌ها پودر زنجبیل، به دیگری پودر کاکائو و به قسمت سوم زعفران دم کرده اضافه می‌کنیم. سپس خوب ورز می‌دهیم تا حلوا رنگ بگیرد و یکدست شود.

مرحله ششم

حالا هر قسمت حلوا را داخل کیسه فریزر می‌گذاریم و با وردنه به قطر ۳ تا ۴ میلی متر باز می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بماند تا استراحت کند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان، حلواها را از یخچال بیرون می‌آوریم و…

“““html

خارج می‌کنیم، سپس به دقت حلواها را از کیسه فریزر جدا می‌کنیم تا شکل آن‌ها تغییر نکند. بعد از آن، هر بخش از حلوا را به دو نیمه مساوی تقسیم می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا اول یک قسمت از حلوا زنجبیلی را در سینی می‌گذاریم. بعد برس را با گلاب مرطوب کرده و روی حلوا می‌زنیم. سپس یک قسمت از حلوا کاکائویی را بالای حلوای زنجبیلی می‌گذاریم و دوباره با گلاب روی آن را می‌مالیم.

مرحله نهم

در این مرحله، حلوا زعفرانی را روی حلوا کاکائویی می‌گذاریم و این روند را ادامه می‌دهیم تا تمام لایه‌های حلوا تمام شود. سپس حلوا را به شکل و اندازه دلخواه برش می‌زنیم و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله دهم

در نهایت، پس از اینکه این زمان گذشت، حلوا شش لایه را از یخچال بیرون می‌آوریم. سپس برش‌های حلوا را از هم جدا کرده و در ظرف مورد نظرمان می‌گذاریم. بعد از آن، حلوا شش لایه را به همراه چای زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان.

مواد لازم و آموزش حلوای شش لایه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا