مواد لازم و آموزش حلوای شکلاتی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوای شکلاتی
حلوای شکلاتی یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که خیلیها آن را دوست دارند. اگر میخواهید طرز تهیه حلوای شکلاتی را کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم حلوای شکلاتی |
|
آرد سفید قنادی | ۱۲۵ گرم |
آرد نخودچی | ۷۰ گرم |
پودر قند | ۶۰ گرم |
شکلات شیری یا تلخ | ۹۰ گرم |
کره | ۴۰ گرم |
روغن جامد | ۲۵ گرم |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری سرپر |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری سرپر |
مواد لازم حلوای شکلاتی |
|
شکلات شیری | ۶۰ گرم |
پسته خرد شده | به مقدار کافی |
آموزش حلوای شکلاتی
مرحله اول
برای ایجاد حلوای شکلاتی خوشمزه، ابتدا آرد سفید را در یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم بپزید. این کار باعث میشود بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آن تغییر نکند. سپس آرد نخودچی را در یک تابه دیگر بریزید.
مرحله دوم
آرد نخودچی را هم روی حرارت ملایم بپزید تا بوی خامی آن نیز از بین برود. فقط دقت کنید که آرد نخودچی سریعتر از آرد سفید میسوزد، پس مراقب باشید.
مرحله سوم
بعد از اینکه بوی خامی دو آرد کاملاً از بین رفت، آنها را از صافی عبور دهید. سپس کره و روغن جامد را به تابه اضافه کنید و همه مواد را به خوبی ترکیب کنید. بعد از آن، با کمک قاشق چوبی مواد را مخلوط کنید.
“`html
را به خورد هم می دهیم.
مرحله چهارم
زمانی که حلوا یکدست شد، آن را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه میدهیم کمی خنک شود. سپس پودر قند، پودر هل و پودر دارچین را به آرامی روی آن الک کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
حالا شکلات شیری را روی حرارت بخار کتری ذوب میکنیم تا کاملاً آب شود. سپس آن را به تابه اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا حلوا نرم و یکنواخت شود. حالا حلوا را روی کاغذ روغنی میریزیم.
مرحله ششم
حالا حلوا را به صورت مربع با ضخامت ۱ سانتیمتر شکل میدهیم. سپس مقداری شکلات ذوب شده را به طور یکنواخت روی حلوا میریزیم و با یک وسیله صافکن آن را پخش میکنیم. در انتها، میتوانیم به دلخواه با پودر پسته تزئین کنیم.
مرحله هفتم
سپس حلوا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال میگذاریم تا کمی سفت شود. بعد از این مدت، آن را از یخچال بیرون آورده و با یک چاقوی تیز و بلند به شکل لوزی برش میزنیم و بعد از ۱۵ دقیقه استراحت سرو میکنیم. نوش جان.