مواد لازم و آموزش حلوای شیره با رویه ارده برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش حلوای شیره با رویه ارده
حلوا یکی از دسرهای قدیمی و سنتی ایرانی است که معمولاً در مراسمهای خاصی مانند افطار در ماه رمضان و مجالس عزاداری مانند محرم سرو میشود. یکی از انواع آن، حلوای شیره است که به خاطر وجود شیره در آن، طعم بسیار خوشمزه و خاصی دارد و همچنین از نظر تغذیهای سرشار از کلسیم است. حلوای شیره با رویه ارده، علاوه بر شیره، از ارده کنجد هم درست میشود که خواص آن را بیشتر میکند. این حلوا به صورت دو لایه تهیه میشود؛ لایه بالایی آن از ترکیب ارده است و لایه زیرین آن مانند حلوای شیره اما با بافتی نرم و شبیه فرنی است. لایه ترد و شکنندهٔ رویه، ترکیب بسیار خوشمزهای با حلوای نرم زیرش ایجاد میکند. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله حلوای شیره با رویه ارده، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم حلوای شیره با رویه ارده | |
شیر | ۱ لیتر |
کره | ۱۰۰ گرم |
آرد | ۹۰ گرم |
شکر | ۳۰۰ گرم |
مواد لازم برای رویه | |
ارده | ۲۵۰ گرم |
شیر | ۱۰۰ میلی لیتر |
پودر شکر | ۴ قاشق غذا خوری |
آموزش حلوای شیره با رویه ارده
مرحله اول
برای درست کردن حلوای شیره خوشمزه با رویه ارده، ابتدا مواد رویه را آماده میکنیم. یک کاسه برمیداریم و ارده را با شیر و پودر شکر مخلوط میکنیم و بعد این ترکیب را در یخچال میگذاریم. حالا به سراغ تهیه حلوا میرویم.
مرحله دوم
در این مرحله، یک قابلمه برمیداریم و شیر و شکر را داخل آن ترکیب میکنیم. سپس آن را روی حرارت قرار میدهیم تا شکر خوب حل شود. بعد، یک تابه برمیداریم و کره را درون آن میریزیم و آن را روی حرارت قرار میدهیم تا کره ذوب شود.
آموزش حلوای شیره با رویه ارده
اکنون آرد را به کره ذوب شده اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی آن برطرف شود. سپس مخلوط شیر و شکر حل شده و گرم را کم کم به آرد اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا مواد یکدست شده و کمی غلیظ شوند. باید غلظت آن شبیه فرنی باشد.
مرحله چهارم
پس از اینکه حلوا کمی پخته شد، آن را از روی حرارت برداشته و مقداری وانیل به آن اضافه میکنیم. سپس اردهای که در یخچال گذاشته بودیم و کمی سفت شده را از یخچال خارج میکنیم و آن را داخل یک قیف یکبار مصرف و بدون ماسوره میریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، حلوا را در ظرف مناسب میریزیم و روی آن را با آرد به صورت حلقهای میپوشانیم تا سطح آن کاملاً پر شود. سپس بر اساس سلیقهٔ خود، روی حلوا را با کنجد و گردو تزئین میکنیم. همچنین کمی آب جوش در کف سینی فر میریزیم.
آموزش حلوای شیره با رویه ارده
حالا ظرفهای حلوا را در سینی قرار داده و در فر گرم با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا زمانی که روی حلوا طلایی شود. سپس آنها را از فر خارج کرده و سرو میکنیم. رویه حلوا ترد و لایه نرم زیر آن ترکیب فوقالعادهای را به وجود میآورد.