مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای شیر خشک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوای شیر خشک

حلوای شیر خشک یکی از شیرینی‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که معمولاً برای پذیرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر از حلواهای تکراری خسته‌ شده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم این حلوای خوشمزه را درست کنید. یکی از خصوصیات خوب این حلوا این است که طعم آن متفاوت و شبیه به تافی کره‌ای است. این حلوای خوشمزه را می‌توانیم به سلیقه خود به صورت تک نفره یا در یک دیس بزرگ برای مهمانی‌ها تهیه کنیم، برای یادگیری بیشتر درباره این طرز تهیه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای شیر خشک
آرد سفید 1 پیمانه
نشاسته 1 پیمانه
شیر خشک 1 پیمانه
روغن جامد ½ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
آب 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه
پودر هل ½ قاشق چایخوری

دستور پخت حلوای شیر خشک

مرحله اول

برای تهیه حلوای شیر خشک، ابتدا آرد گندم ( می‌توانید از آرد نان فانتزی هم استفاده کنید) را همراه با پودر نشاسته و شیر خشک در یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله دوم

در این مرحله، شروع به تفت دادن مواد کنید تا رنگ آن‌ها تغییر کند و بوی خامی آرد به طور کامل از بین برود. سپس روغن جامد (یا می‌توانید از 100 گرم کره استفاده کنید) و روغن مایع را به تابه اضافه کنید.

مرحله سوم

پس از آن، مواد را به طور مداوم هم بزنید تا رنگ آن‌ها به قهوه‌ای روشن تغییر کند. سپس در یک قابلمه‌ آب، شکر و هل را اضافه کنید. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید.

مرحله چهارم

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق هم بزنید تا شکر کاملاً در آب حل شود. اجازه دهید تا آب به جوش بیاید و کمی شربت بجوشد. تا کمی جوشیدن شربت، کم کم آن را به مواد داخل تابه اضافه کنید.

مرحله پنجم

در حال حاضر، به طور مداوم مواد را هم بزنید؛ تقریباً 3 دقیقه زمان کافی است تا شربت به خورد حلوا برود. توجه داشته باشید که نباید شربت را به یک باره به تابه اضافه کنید، زیرا این کار ممکن است مشکل‌ساز شود.

مرحله ششم

اضافه کردن شربت یکجا باعث می‌شود که حلوای شما مدت زیادی بر روی حرارت بماند و این موضوع باعث سفت شدن آن خواهد شد. در پایان، حلوا را در ظرف مورد نظر بریزید و با مواد دلخواه تزیین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا