مواد لازم و آموزش حلوای لبو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوای لبو
حلوای لبو یکی از دسرهای خوشمزه و معروف ایرانی است که معمولاً در شب یلدا، بلندترین شب سال، درست میشود. در اینجا به شما آموزش میدهیم چگونه این دسر را تهیه کنید. با ما همراه باشید!
مواد لازم حلوای لبو | |
آرد سفید | ۱ لیوان |
پوره لبوی پخته شده | ۱ لیوان |
آب لبو | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
پودر گل سرخ | ½ قاشق چایخوری |
دستور پخت حلوای لبو
مرحله اول
برای درست کردن حلوای لبو، اول شکر و آب لبو را در یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت میگذاریم. باید صبر کنیم تا شکر به خوبی حل شود. توجه کنید که شربت به جوش نیاید.
مرحله دوم
در این مرحله، آرد را در یک تابه مناسب میریزیم و تابه را روی حرارت ملایم میگذاریم. باید آرد را حدود ۱۵ دقیقه تفت دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. دقت کنید که رنگ آرد تغییر نکند.
مرحله سوم
اگر آرد رنگش تغییر کند و قهوهای شود، حلوای ما بد رنگ خواهد شد. بنابراین، باید مواظب باشیم. وقتی که عطر خوشمزه آرد بلند شد، آن را الک کرده و دوباره به تابه برمیگردانیم.
مرحله چهارم
حالا کره و روغن مایع را به آرد اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا خوب مخلوط شوند. سپس پودر هل و پودر گل سرخ را اضافه کرده و کمی دیگر تفت میدهیم تا خامی آنها هم گرفته شود.
مرحله پنجم
اکنون پوره لبو را اضافه میکنیم و کمی تفتش میدهیم تا با بقیه مواد خوب مخلوط شود. سپس شربت آب لبو را کمکم به مواد اضافه کرده و به هم میزنیم تا حلوای ما آماده شود. در همین حین، گلاب را هم اضافه میکنیم.
مرحله ششم
هم زدن مواد را ادامه میدهیم تا حلوای ما از دیوارههای تابه جدا شود و به صورت گهوارهای در بیاید. بعد از این مرحله، حرارت را کم کرده و میگذاریم کمی از داغی بیافتد. سپس میتوانیم آن را به سلیقه خودمون در ظرف مورد نظر بریزیم. میتوانیم به صورت ساده یا با قیف و ماسوره تزئین کنیم.