مواد لازم و آموزش حلوای موز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوای موز
حلوای موز یکی از انواع حلواهای خوشمزه است که به شیوههای مختلف درست میشود. این حلوا از نوع حلواهای خاص و شیک محسوب میشود که معمولاً به شکل قالبی تهیه میگردد و برای پذیرایی بسیار مناسب است. طعم دلچسب این حلوا، آن را برای کسانی که به دنبال یک شیرینی متفاوت هستند، تبدیل به گزینهای ایدئال میکند. همچنین میتوان از این حلوا در مجالس ختم نیز استفاده کرد. برای یادگیری دستور تهیه این دسر در ادامه با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای حلوای موز | |
موز | 5 عدد |
کره | 70 گرم |
آرد سفید | 1 لیوان |
دارچین یا زعفران | به مقدار لازم |
پودر قند | 100 گرم |
دستور تهیه حلوای موز
مرحله اول
برای تهیه حلوای موز، ابتدا یک تابه را روی حرارت کم قرار میدهیم و آرد را داخل آن میریزیم و به طور مداوم تفت میدهیم. هدف این است که بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آن قهوهای شود. در این مرحله، کره را نیز نصف میکنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه آرد کمی تفت خورد، نیمی از کره را به آن اضافه میکنیم و دوباره خوب تفت میدهیم تا کره به خوبی در آرد مخلوط شود. سپس تابه را کنار میگذاریم. حالا موزها را میشوییم و با رنده ریز خرد میکنیم، یا اینکه آنها را در غذاساز میریزیم تا پوره شوند.
مرحله سوم
سپس دوباره یک تابه را روی حرارت کم قرار میدهیم و باقیمانده کره را داخل تابه ذوب میکنیم. بعد، موزهای پوره شده را به آن اضافه میکنیم و به مدت 10 دقیقه به طور مداوم تفت میدهیم تا کاملاً مخلوط شوند.
مرحله چهارم
اگر دوست دارید که حلوای شما خیلی شیرین باشد، در این مرحله کمکم پودر قند را اضافه میکنیم و با قاشق مواد را هم میزنیم تا پودر قند بهخوبی حل شود. سپس کمی زعفران یا دارچین به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا مخلوط آرد و کره تفت خورده را به مایه موز اضافه میکنیم و به دقت با قاشق هم میزنیم تا همه مواد بهخوبی مخلوط شوند و حلوای ما قوام بگیرد. سپس، حلوا را در یک ظرف میریزیم و اجازه میدهیم که کمی خنک شود.
مرحله ششم
در آخر، حلوا را در قالب سیلیکونی میریزیم و روی آن را صاف میکنیم. سپس، ظرف را در یخچال قرار میدهیم تا برای 1 تا 2 ساعت استراحت کند. بعد از این مدت میتوانیم بهراحتی حلوا را از قالب خارج کرده و با انواع مغزیجات تزیین کنیم. نوش جان!