مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای نقل برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش حلوای نقل

حلوای نقل یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین حلواهای دبی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله حلوای نقل، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای نقل
شیر پرچرب ۲ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
کافی گلد ½ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل ½ قاشق غذاخوری
آرد سفید ½ لیوان
آب ½ لیوان
شکر ۱ لیوان
گلاب ½ لیوان
کره ۵۰ گرم

آموزش حلوای نقل

مرحله اول

برای تهیه این حلوای خوشمزه، ابتدا آب و آرد را در یک کاسه مناسب بریزید و با قاشق خوب هم بزنید تا گلوله‌های آرد در آب حل شود. سپس شیر پرچرب را اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله دوم

حالا گلاب، زعفران دم‌کرده و پودر هل را در یک لیوان بریزید و خوب هم بزنید. بعد شکر را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاراملی شود.

مرحله سوم

مراقب باشید که شکر با حرارت خیلی کم ذوب شود. اگر حرارت زیاد باشد، شکر می‌سوزد و طعم حلوا تلخ می‌شود. وقتی شکر کاملاً آب شد، مخلوط را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا کره هم ذوب شود.

مرحله چهارم

وقتی کره ذوب شد، مخلوط شیر و آرد را به قابلمه اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. دقت کنید بعد از اضافه کردن مخلوط،…

“““html

در ابتدای کار، شیر باعث می‌شود حلوا به صورت گلوله‌های کوچک درآید.

مرحله پنجم

بعد از اینکه به طور مداوم هم می‌زنید، گلوله‌های حلوا نرم شده و یکدست می‌شوند. برای راحت‌تر کردن کار، می‌توانید از همزن دستی یا گوشت‌کوب برقی استفاده کنید. زمانی که حلوا کمی غلیظ شد، مخلوط گلاب را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا کافه گلد را با کمی آب جوش مخلوط کرده و به قابلمه می‌ریزیم. سپس مواد را هم می‌زنیم تا خوب ترکیب شوند. حالا کم‌کم روغن را به قابلمه اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملاً جذب حلوا شود.

مرحله هفتم

وقتی که روغن کاملاً در حلوا جذب شد، اجازه می‌دهیم حلوا به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت بماند تا کاملاً غلیظ و کمی سفت شود. در این مدت، حلوا را به طور مداوم هم می‌زنیم تا ته نگیرد.

مرحله هشتم

به یاد داشته باشید که حلوا بعد از قرار گرفتن در یخچال کمی سفت‌تر می‌شود. پس از گذشت این زمان، حلوا را از روی حرارت برداشته و در ظرف دلخواه می‌ریزیم. سپس با مغزیجات مورد علاقه‌تان تزئین می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش حلوای نقل برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا