مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای هویج خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش حلوای هویج

حلوای هویج یکی از نوع‌های خوشمزه حلوا در ایران است که معمولاً در مراسم‌های مذهبی درست می‌شود. برای یادگیری تهیه این حلوا، با ما در سایت بزرگ رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای هویج
آرد سفید ۱ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
شکر ½ پیمانه
گلاب ¼ پیمانه
هویج تازه ۵ عدد متوسط
پودر هل ½ قاشق چایخوری

دستور پخت حلوای هویج

پخت هویج ها

برای تهیه حلوای هویج، ابتدا هویج‌ها را پوست‌کنده و به همراه ۲ پیمانه آب در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. قابلمه را روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا هویج‌ها کاملاً بپزند و آب آن بخار شود.

تفت دادن آرد

در این مرحله، هویج‌ها را با مخلوط‌کن یا غذاساز پوره می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس آرد را الک کرده و در یک تابه می‌ریزیم، تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و آرد را به خوبی تفت می‌دهیم.

نکته مهم

آرد باید به قدری تفت داده شود که بوی خامی آن از بین برود. توجه داشته باشید که رنگ آرد نباید تغییر کند؛ چون این مسئله روی رنگ نهایی حلوای شما تاثیر می‌گذارد.

اضافه کردن سایر مواد

وقتی بوی خامی آرد رفت، روغن مایع را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا مخلوط شود. بعد از اینکه آرد و روغن ترکیب شدند، گلاب، شکر و پوره هویج را نیز به تابه اضافه می‌کنیم.

ترکیب مواد

حالا به‌طور مداوم مواد را هم می‌زنیم تا به خوبی ترکیب شوند. دقت کنید که باید تفت دادن را ادامه بدهیم تا حلوا از دیواره‌های تابه جدا شود و در وسط جمع شود.

تزئین و سرو

حالا حلوای ما تقریباً آماده است. می‌توانیم آن را در قیف یک‌بار مصرف بریزیم و داخل قالب‌های کاپ کیک بزنیم یا اینکه در یک دیس مناسب بکشیم و به دلخواه تزیین کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا