مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای هویج هندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوای هویج هندی

حلوا با هویج یا گاجر کا حلوا یکی از دسرهای محبوب هندی است که بیشتر به ایالت پنجاب تعلق دارد. این دسر معمولاً در فصل زمستان و در ایام دیوالی همراه با چای ماسالا سرو می‌شود و طرفداران زیادی دارد. گاجر کا حلوا دسر سنتی هندی چندین روش برای تهیه دارد که بسته به شهرها متفاوت است. برخی افراد ابتدا با روغن تفت می‌دهند و برخی دیگر بدون روغن. هر کس سلیقه خود را دارد و ممکن است راه های مختلفی برای تهیه آن وجود داشته باشد. برای مشاهده دستور کامل و گام به گام آموزش حلوای هویج هندی، ادامه متن را بخوانید.

مواد لازم حلوای هویج هندی
روغن حیوانی ۱ قاشق غذا خوری
هویج خام رنده شده ۴ پیمانه
شیر پرچرب یک و نیم پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
پودر هل نصف قاشق چای خوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
مغزیجات به دلخواه
روغن گیاهی یا کره ۳ قاشق غذا خوری

آموزش حلوای هویج هندی

مرحله اول

برای درست کردن حلوای هویج خوشمزه به روش هندی، ابتدا روغن حیوانی را در یک تابه بریزید و تابه را روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود. سپس هویج خام ریز رنده شده را به تابه اضافه کنید.

مرحله دوم

هویج را روی حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن گرفته شود. حدود ده دقیقه زمان لازم است. در همین زمان، شیر پرچرب را در یک قابلمه بریزید و گرم کنید.

مرحله سوم

شیر گرم شده را به تابه اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا شیر تدریجاً تبخیر و هویج پخته شود. وقتی هویج خوب پخته شد و شیر تبخیر شد، شکر را به تابه اضافه کنید.

مرحله چهارم

پیشنهاد می‌شود شکر را کم‌کم اضافه کرده و طعم آن را بچشید تا به اندازه دلخواه شیرین شود. بعد از اضافه کردن شکر، دوباره حلوا مقداری آب می‌اندازد که باید مرتب هم بزنید تا آب کشیده شود.

مرحله پنجم

حالا پودر هل و زعفران همراه با مغزهای خرد شده (به دلخواه) را به حلوا اضافه کنید. سپس روغن گیاهی یا کره را نیز اضافه کنید و بگذارید جذب حلوا شود. وقتی آماده شد، آن را گرم سرو کنید.

مرحله ششم

به جای شکر می‌توانید از شیر عسلی استفاده کنید. همچنین می‌توانید به جای روغن حیوانی از کره استفاده کنید. ممکن است کشمش یا کویا نیز اضافه شود، اما چهار ترکیب اصلی این دسر شامل شیر، هویج، روغن حیوانی و شکر است.

مرحله هفتم

نکته دیگر این است که طعم این حلوا برای ذائقه ایرانیان بسیار خوشایند است. عطر و طعم آن شبیه به طعم شیر عسلی است و ترکیب شیر پرچرب و شکر که با هویج پخته می‌شود، طعم خوشمزه‌ای به آن می‌دهد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا