مواد لازم و آموزش حلوای پرتقالی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوای پرتقالی
حلوای پرتقالی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و ساده ایرانی است که بیشتر در مناطق شمالی کشور تهیه میشود. اگر دوست دارید این شیرینی را درست کنید، میتوانید با سایت آموزشی رضیم همراه شوید تا مراحل تهیه آن را یاد بگیرید.
مواد لازم برای حلوای پرتقالی | |
آرد سفید | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
آب پرتقال طبیعی | ۱ لیوان |
گلاب | ¼ لیوان |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲۵ گرم |
روغن مایع | ½ پیمانه |
پودر پوست پرتقال شیرین | ۱ قاشق چایخوری |
آموزش تهیه حلوای پرتقالی
مرحله اول
برای شروع، آب پرتقال را به همراه شکر، گلاب و زعفران دم کرده در یک قابلمه بریزید. همچنین پودر خلال پوست پرتقال را به این مخلوط اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، مواد را خوب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی صبر کنید تا شکر به طور کامل در آب حل شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
حالا آرد را در یک تابه الک کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. دقت کنید که رنگ آرد تغییر نکند.
مرحله چهارم
پس از اینکه بوی آرد برطرف شد، دوباره آرد را الک کرده و به تابه برگردانید. سپس روغن و کره را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد به طور یکنواخت ترکیب شوند.
مرحله پنجم
وقتی مواد به هم خوب ترکیب شدند، شربت را به آرامی به تابه اضافه کرده و به آرامی تفت دهید تا شربت در حلوا جذب شود. وقتی حلوا از دیوارههای تابه جدا شد، یعنی تقریباً آماده است.
مرحله ششم
در مرحله آخر، حلوا را در یک ظرف بریزید و به سلیقه خود تزیین کنید. برای زیباتر شدن حلوا، میتوانید آن را در یک قالب بریزید و رویش را صاف کنید، سپس در ظرف سرو برگردانید.