مواد لازم و آموزش حلوای پسته برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوای پسته
حلوای پسته یکی از شیرینیهای خوشمزه و جذاب است که برای پذیرایی در مهمانیها بسیار مناسب میباشد. برای یادگیری کامل مراحل تهیه حلوای پسته، در ادامه با سایت آموزش رضیم همراه باشید.
مواد لازم حلوای پسته |
|
آرد سه صفر | ۳ لیوان |
روغن جامد | ¾ لیوان |
پودر قند | ۱ لیوان |
کره | ۲۵ گرم |
شکلات سکهای شیری | ۲۰۰ گرم |
پودر پسته | نصف لیوان |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
آموزش حلوای پسته
مرحله اول
برای تهیه حلوای پسته، ابتدا آرد را درون الک میریزیم و ۳ بار آن را الک میکنیم. سپس آرد را درون یک تابه میریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. آرد را به مدت ۴۵ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگش تغییر نکند.
مرحله دوم
پس از این زمان، تابه را از روی حرارت برمیداریم و دوباره آرد را الک میکنیم. سپس آرد الک شده را دوباره به تابه برمیگردانیم. حالا تابه را روی حرارت ملایم میگذاریم و روغن جامد و کره را به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، روغن و کره را با آرد مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم تا آرد کمی طلایی شود. پس از این زمان تابه را کنار میگذاریم تا کمی از دمای حلوا کم شود.
مرحله چهارم
وقتی حلوا ولرم شد، پودر قند و پودر هل را درون الک ریخته و داخل تابه الک میکنیم. حالا مواد داخل تابه را به خوبی مخلوط میکنیم تا همه چیز به یک شکل در بیاید. اگر دوست دارید، میتوانید کمی رنگ خوراکی هم اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله، شکلاتهای سکهای را بر روی حرارت بخار کتری ذوب میکنیم. سپس مقداری از شکلات ذوب شده را درون قالبهای سیلیکونی میریزیم و قالب را به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر میگذاریم.
مرحله ششم
پس از اینکه شکلات کاملاً سفت شد، خمیر حلوا را درون قالبها میریزیم و با دست فشار میدهیم تا خوب شکل بگیرد. سپس قالب را دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار میدهیم.
مرحله هفتم
در نهایت، قالب را از فریزر بیرون میآوریم و حلوا را از آن جدا میکنیم. حالا حلواها را درون ظرف دلخواه میچینیم و میتوانیم وسط آنها را با پودر پسته پر کنیم و با چای سرو کنیم. نوش جان!