مواد لازم و آموزش حلوای چای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش حلوای چای
حلوای چای یکی از نوعهای خوشمزه و خاص حلوا در ایران است. اگر میخواهید یاد بگیرید چطور این حلوا را درست کنید، با وبسایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم حلوای چای | |
آرد سفید | ۲ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
چای دم کرده | ½ پیمانه غلیظ |
گلاب | ۱ لیوان |
آب | ½ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱ لیوان |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت حلوای چای
مرحله اول
برای درست کردن حلوای چای، ابتدا آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و اجازه دهید شکر به آرامی حل شود. لازم نیست که شربت به جوش بیاید و نیازی به هم زدن هم نیست.
مرحله دوم
پس از حل شدن شکر، حرارت را خاموش کنید. حالا چای دمکرده، گلاب و پودر هل را به شربت اضافه کنید. سپس آرد را الک کنید و در یک تابه مناسب بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید.
مرحله سوم
آرد را به آرامی تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و کرمی شود. مواظب باشید که آرد نسوزد. وقتی رنگ آرد کرمی شد، روغن را داغ کنید و به آرامی به آرد اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید.
مرحله چهارم
آرد و روغن را خوب تفت دهید تا رنگش طلایی شود. سپس حرارت را کم کنید و شربت را به تابه اضافه کنید. حالا خوب هم بزنید تا حلوا جمع شود و شکل بگیرد.
مرحله پنجم
در این مرحله، کره را هم اضافه کنید و مخلوط کنید تا حلوا شکل گرفته و از دیوارههای تابه جدا شود. حالا حلوای شما آماده است. آن را در ظرف مورد نظر بریزید و به سلیقه خود تزیین کنید.