مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای کره ای زعفرانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوای کره ای زعفرانی

حلوا جزو دسرهای سنتی ایرانی است که معمولاً در مراسم‌های عزاداری و نذری تهیه می‌شود. به خاطر اینکه حلوا از آرد تفت داده شده درست می‌شود، خواص زیادی دارد و به تقویت بدن کمک می‌کند. همچنین می‌توانید آن را به عنوان میان وعده یا عصرانه میل کنید. یکی از انواع محبوب حلواها، حلوای کره ای زعفرانی است که در اینجا طرز تهیه آن را آموزش می‌دهیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله آموزش حلوای زعفرانی با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای کره ای زعفرانی
آب ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
هل آسیاب شده ۱ قاشق مربا خوری
زعفران غلیظ ۳ قاشق غذا خوری
گلاب یک سوم پیمانه
آرد ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
روغن یک سوم لیوان

آموزش حلوای کره ای زعفرانی

مرحله اول

برای درست کردن حلوای کره ای زعفرانی خوشمزه، ابتدا آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و به جوش بیاید. سپس گلاب، هل و زعفران را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.

مرحله دوم

آرد را در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. آن را حدود نیم ساعت تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعد کره را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. سپس روغن را به آرامی اضافه کنید.

مرحله سوم

روغن را به مقدار لازم اضافه کنید تا آرد کمی رقیق شود. مقدار روغن ممکن است بسته به نوع آرد تغییر کند و ممکن است بیشتر از مقدار گفته شده نیاز باشد. پس از کمی تفت دادن آرد، شربت را به آرامی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

مرحله چهارم

وقتی که تمام شربت را اضافه کردید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و به آرامی تکان بدهید تا حلوای شما کمی سفت شود و جمع شود. حالا حلوا آماده است! می‌توانید آن را در ظرف مناسب بریزید، شکل دهید و با خلال بادام تزیین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا