مواد لازم و آموزش حلوای کفگیری تبریزی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوای کفگیری تبریزی
حلوای کفگیری تبریزی یکی از خوشمزههای سنتی و محبوب ایرانی است که میتوان آن را با طعمهای مختلف تهیه کرد. برای یادگیری کامل مراحل درستکردن حلوا کفگیری تبریزی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای حلوای کفگیری تبریزی |
|
آرد سه صفر | ۲ پیمانه |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن جامد | ⅓ پیمانه |
پودر هل | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر بادام | ½ پیمانه |
پودر قند | ۱ پیمانه |
زعفران دم کرده غلیظ | ۲ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
آموزش حلوای کفگیری تبریزی
مرحله اول
برای درستکردن حلوای کفگیری تبریزی خوشمزه، ابتدا آرد سه صفر را درون یک تابه مناسب الک کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس آرد را خوب تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ آن تغییر نکند.
مرحله دوم
بعد از ۴۵ دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید و دوباره آرد را الک کنید. سپس کره و روغن جامد را به تابه اضافه کنید و آن را روی حرارت بگذارید و به هم زدن ادامه دهید تا همه چیز خوب ترکیب شود.
مرحله سوم
بعد از ۱۰ دقیقه تفت دادن، تابه را از روی حرارت بردارید و پودر هل، زنجبیل و بادام را به آن اضافه کنید. با یک قاشق چوبی مواد را خوب مخلوط کنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود.
مرحله چهارم
اجازه دهید حلوا کمی خنک شود، سپس پودر قند را الک کنید و به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا حلوا مواد را جذب کند و یکدست شود. در صورت نیاز، میتوانید حلوا را به دو قسمت تقسیم کنید تا دو رنگ شود.
مرحله پنجم
حال، زعفران غلیظ را که با گلاب دم کردهاید به یکی از قسمتهای حلوا اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ زعفرانی بگیرد. سپس دو قسمت حلوا را در تابه بریزید و به صورت جداگانه در یک سمت تابه جمع کنید.
مرحله ششم
حالا حلوای آماده را با کفگیر برداشته و در ظرف سرو بریزید. در انتها، میتوانید حلوا را با مقداری پودر پسته و گل محمدی تزئین کرده و به همراه چای سرو کنید. نوش جان!