مواد لازم و آموزش حلوای یخچالی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوای یخچالی
حلوای یخچالی یکی از نوعهای ساده و خوشمزه حلواهای ایرانی است که بدون نیاز به پخت آماده میشود. برای یادگیری کامل و مرحلهبهمرحله آموزش تهیه حلوای یخچالی، با ما در رضیم همراه باشید.
مواد لازم حلوای یخچالی | |
ارده | ۳ قاشق غذاخوری |
شیره انگور | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد جو دوسر | ۳ قاشق غذاخوری |
گردو | ۲ عدد |
آموزش حلوای یخچالی
مرحله اول
برای شروع تهیه حلوای یخچالی خوشمزه، شیره انگور را با ارده در یک کاسه مناسب مخلوط میکنیم تا خوب با هم ترکیب شوند. سپس آرد جو دوسر را با دقت دو بار الک میکنیم تا کاملاً نرم و یکنواخت شود.
مرحله دوم
میتوانیم بجای آرد جو دوسر از آردهای دیگر که نرمی و بوی خامی ندارند نیز استفاده کنیم. سپس کم کم آرد را به مواد داخل کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا گلوله نشود.
مرحله سوم
پس از اینکه آرد به خوبی ترکیب شد، نوبت به اضافه کردن گردو میرسد. همچنین میتوانیم از انواع مغزیجات دیگر استفاده کنیم، اما گردو بهترین طعم را به این حلوا میدهد.
مرحله چهارم
میتوانیم گردو را کاملاً پودر کنیم یا به صورت خرد شده اضافه کنیم تا حس شود. سپس گردو را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا در تمام حلوا پخش شود.
مرحله پنجم
وقتی مایه حلوا یکدست شد، یک سینی با لبه یا قالب مناسب آماده میکنیم. کف آن را کمی مرطوب میکنیم و یک نایلون فریزر روی آن میگذاریم.
مرحله ششم
حال حلوا را روی نایلون میریزیم و با یک ضخامت یکنواخت صاف میکنیم. سپس آن را در یخچال میگذاریم. بعد از اینکه حلوا سفت شد، آن را از یخچال خارج کرده و به دلخواه برش میزنیم.