مواد لازم و آموزش حلوا آرد برنج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوا آرد برنج
حلوا آرد برنج یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب ایرانیان است که بافتی نرم و لطیف دارد. برای یادگیری روش درست کردن این حلوا به صورت قدم به قدم، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم حلوا آرد برنج |
|
آرد برنج | ۱ لیوان |
کره | ۱۰۰ گرم |
مواد لازم شهد |
|
شکر | ¾ لیوان |
آب | ¾ لیوان |
گلاب | ¼ لیوان |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
پودر هل | به مقدار کافی |
آموزش حلوا آرد برنج
مرحله اول
برای درست کردن حلوا آرد برنج خوشمزه، اول شهد را آماده میکنیم. برای این کار، آب و شکر را داخل یک قابلمه میریزیم و آن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکر کاملاً حل شود و شهد به جوش بیاید.
مرحله دوم
وقتی شهد به جوش آمد، گلاب، زعفران دمکرده و پودر هل را به درون قابلمه اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه جوشیدن، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم تا شهد خنک شود. حالا به سراغ درست کردن حلوا میرویم.
مرحله سوم
برای درست کردن حلوا، آرد برنج را درون الک ریخته و درون یک تابه مناسب الک میکنیم. سپس کره را به تابه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا کره ذوب شود. مواد آردی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.
مرحله چهارم
زمانی که آرد برنج کمی تغییر رنگ داد، کمکم شهد را به تابه اضافه میکنیم و به صورت مداوم هم میزنیم تا شهد به خوبی به آرد برنج جذب شود و حلوا از تابه جدا شود. در نهایت حلوا را در ظرف مورد نظر میریزیم و سرو میکنیم. نوش جان.