مواد لازم و آموزش حلوا انگشت پیچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوا انگشت پیچ
حلوا یکی از دسرهای قدیمی و محبوب ایرانی است. این دسر بیشتر در ماه رمضان، برای افطار، و در مراسم عزاداری استفاده میشود. یکی از انواع حلوا، حلوا انگشت پیچ بوشهری است که از آرد گندم درست میشود. چون در تهیه حلوا، آرد تفت داده میشود، این دسر به عنوان یک غذای مقوی و سالم شناخته میشود. این نوع حلوا کمی نرمتر از حلواهای معمولی است و غلظت آن بین کاچی و حلوای معمولی قرار دارد. حلوا را در یک کاسه سرو میکنند که برای هر نفر جداگانه است. برای دیدن آموزش کامل و مرحلهای حلوا انگشت پیچ در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم حلوا انگشت پیچ | |
آرد | ۱ لیوان |
روغن | یک و یک سوم لیوان |
خلال بادام | به مقدار لازم |
خلال پسته | به مقدار لازم |
مواد لازم برای شربت | |
شکر | ۱ لیوان |
آب | یک سوم لیوان |
زعفران غلیظ دم کرده | ۱ قاشق غذا خوری |
گلاب | یک سوم لیوان |
آموزش حلوا انگشت پیچ
مرحله اول
برای تهیه حلوا انگشت پیچ خوشمزه به روش بوشهری، ابتدا شربت را درست میکنیم. برای این کار، یک قابلمه برمیداریم و شکر، آب، گلاب و زعفران را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد و شکر کاملاً حل شود.
مرحله دوم
وقتی شربت یک یا دو بار جوش خورد، حرارت را خاموش میکنیم. سپس آرد را الک کرده و در یک تابه بزرگ میریزیم و تابه را روی حرارت قرار میدهیم. آرد را مرتب هم میزنیم. وقتی بوی خامی آرد از بین رفت، روغن مایع را به آن اضافه میکنیم.
آموزش حلوا انگشت پیچ
سپس آرد را در روغن تفت میدهیم تا رنگش قهوهای روشن شود. باید توجه داشته باشیم که آرد کاملاً بو بخورد و رنگ آن یکدست قهوهای شود. به آرامی شربت را به مخلوط آرد سرخ شده اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
سپس سریع و مرتب هم میزنیم تا گلوله نشود و یکدست شود. این کار را ادامه میدهیم تا حلوا جمع شود. این حلوا نسبت به حلواهای معمولی نرمتر است. در نهایت حلوا را در یک کاسه میریزیم و روی آن را با خلال بادام و پسته تزیین میکنیم.