مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوا رولی میکادو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش حلوا رولی میکادو

حلوا رولی یا حلوا میکادو یکی از نوع‌های حلواست که می‌توانید برای مراسم‌های خود تهیه کنید. برای آموزش تهیه این حلوا، با مجله آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای رولی میکادو
آرد سفید ۱۰۰ گرم
آرد نخودچی ۱۰۰ گرم
آرد برنج ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۲۵ گرم
کره ۳۰ گرم
شکر ۲ پیمانه
آب ۲ پیمانه
گلاب ¼ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نان میکادو یا لواش ۲ عدد

دستور پخت حلوا میکادو

ترکیب شکر و آب

برای درست کردن شربت حلوا، ابتدا شکر و آب را در یک قابلمه مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر کاملا حل شود. سپس زعفران دم کرده و گلاب را به آن اضافه می‌کنیم و بعد از ۲ دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.

تفت دادن آرد

برای تهیه خود حلوا، آرد سفید را الک کرده و در یک تابه روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آرد برنج را اضافه کرده و دوباره ۵ دقیقه تفت می‌دهیم.

اضافه کردن آرد نخود چی

بعد از ۵ دقیقه، آرد نخودچی را اضافه می‌کنیم و مدام هم می‌زنیم، چون این آرد سریع می‌سوزد. سپس روغن مایع را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه کره را نیز اضافه می‌کنیم و مواد را به صورت پیوسته هم می‌زنیم.

همچنین ببینید: آموزش حلوای شیر عربی مجلسی بدون گلاب با رنگ سیاه سنتی

اضافه کردن شربت

هم زدن را ادامه می‌دهیم تا آرد حالت خمیری پیدا کند و به رنگ قهوه‌ای در بیاید. سپس شربت ولرم را به آرامی به آن اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا حلوا جمع شود و دیگر به دیواره‌های تابه نچسبد.

پخش حلوا روی نان

حالا نان‌های میکادو را کمی با آب نم‌دار می‌کنیم. سپس حلوا را به طور یکنواخت و داغ روی نان‌ها به ضخامت نیم سانتی‌متر پخش می‌کنیم و روی آن را به مدت ۳۰ دقیقه با یک پلاستیک فریزر می‌پوشانیم تا نان میکادو نرم شود.

رول کردن

بعد از ۳۰ دقیقه، نان میکادو نرم می‌شود و ما می‌توانیم آرام آن را رول کنیم. وقتی رول حلوا را کامل کردیم، آن را در سلفون می‌پیچیم و به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا رول محکم شود و باز نشود.

برش دادن

پس از یک ساعت، رول حلوا را از یخچال بیرون می‌آوریم و به اندازه دلخواه برش می‌زنیم. اگر می‌خواهید رولت‌ها کوچک و زیبا باشند، بهتر است قبل از کشیدن حلوا، نان‌های میکادو را نصف کنید تا رولت‌های کوچکتری به دست آید.

نکات تهیه حلوا رولتی

حلوا رولتی با نان لواش

برای تهیه حلوا با نان لواش، باید از نان لواش مخصوص سمبوسه که نرم و یکدست است استفاده کنید. صبر کنید تا دمای حلوا کمی پایین بیاید، سپس آن را روی نان لواش نرم بکشید و رول کنید. بعد از رول کردن، آن را با سلفون محکم ببندید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا باز نشود، سپس آن را بیرون بیاورید و برش بزنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا