مواد لازم و آموزش حلوا سنگ شکنو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوا سنگ شکنو
حلوا سنگ شکنو یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که بافت و طعم بی نظیری دارد. برای یادگیری مرحله به مرحله تهیه این دسر خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم حلوا سنگ شکنو |
|
آرد گندم | ۵۰۰ گرم |
شیره انگور | ۵۰۰ گرم |
کنجد بو داده | به مقدار کافی |
آموزش حلوا سنگ شکنو
مرحله اول
برای درست کردن حلوا سنگ شکنو، ابتدا شیره انگور را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم و سپس بجوشد. سپس آرد را در یک تابه بریزید و آن را هم روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله دوم
آرد را به خوبی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگش تغییر کند. وقتی آرد به رنگ نخودی درآمد، کنجد بو داده و شیره انگور را به تابه اضافه کرده و با سرعت هم بزنید.
مرحله سوم
وقتی که آرد و شیره انگور خوب مخلوط شد، تابه را از روی حرارت بردارید و حلوا را به آرامی ورز دهید تا خوب منسجم شود. سپس مقداری از حلوا را برداشته و با دست خوب فشرده کنید.
مرحله چهارم
حالا روی یک سینی مقداری روغن و کنجد بریزید و حلوا را روی آن قرار دهید. کمی کنجد روی حلوا بپاشید و با دست یا وردنه پهن کنید. سپس اطراف حلوا را با دست صاف کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله، حلوا را به اندازه و شکل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید. میتوانید با پودر پسته آن را تزئین کنید. توجه داشته باشید که رنگ و غلظت حلوا به سلیقه شما بستگی دارد. نوش جان!