مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوا سنگ شکنو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوا سنگ شکنو

حلوا سنگ شکنو یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که بافت و طعم بی نظیری دارد. برای یادگیری مرحله به مرحله تهیه این دسر خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوا سنگ شکنو
آرد گندم ۵۰۰ گرم
شیره انگور ۵۰۰ گرم
کنجد بو داده به مقدار کافی

آموزش حلوا سنگ شکنو

مرحله اول

برای درست کردن حلوا سنگ شکنو، ابتدا شیره انگور را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم و سپس بجوشد. سپس آرد را در یک تابه بریزید و آن را هم روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله دوم

آرد را به خوبی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگش تغییر کند. وقتی آرد به رنگ نخودی درآمد، کنجد بو داده و شیره انگور را به تابه اضافه کرده و با سرعت هم بزنید.

مرحله سوم

وقتی که آرد و شیره انگور خوب مخلوط شد، تابه را از روی حرارت بردارید و حلوا را به آرامی ورز دهید تا خوب منسجم شود. سپس مقداری از حلوا را برداشته و با دست خوب فشرده کنید.

مرحله چهارم

حالا روی یک سینی مقداری روغن و کنجد بریزید و حلوا را روی آن قرار دهید. کمی کنجد روی حلوا بپاشید و با دست یا وردنه پهن کنید. سپس اطراف حلوا را با دست صاف کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله، حلوا را به اندازه و شکل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید. می‌توانید با پودر پسته آن را تزئین کنید. توجه داشته باشید که رنگ و غلظت حلوا به سلیقه شما بستگی دارد. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا