مواد لازم و آموزش حلوا سوهان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوا سوهان
حلوا سوهان یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که طعمی شبیه به سوهان دارد. برای یادگیری طرز تهیه این دسر خوشمزه با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم حلوا سوهان | |
آرد سنگک | ۱٫۵ لیوان |
شیر | ۱٫۵ لیوان |
روغن مایع | سه چهارم لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ¼ قاشق چایخوری |
گلاب | ¼ لیوان |
دستور پخت حلوا سوهان
مرحله اول
برای درست کردن حلوا سوهان، ابتدا یک لیوان شیر را با شکر در یک قابلمه میریزیم و آن را بر روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکر بهطور کامل حل شود. بعد از حل شدن شکر، گلاب، زعفران دم کرده و هل را به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا یک دقیقه صبر میکنیم و سپس قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. توجه داشته باشید که نیازی نیست شیر به جوش بیاید، فقط کافی است که داغ شود تا شکر حل شود.
مرحله سوم
در این مرحله، آرد را در یک تابه مناسب الک میکنیم و سپس آن را بر روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به خوبی تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعداً باقیمانده شیر و روغن را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، مواد را بهطور مداوم هم میزنیم تا ترکیب یکدست شود. دقت کنید که اگر حلوا را تنها بگذارید و هم نزنید، ممکن است کلوی شود و ظاهرش خراب شود. باید حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه، حلوا را هم بزنید.
مرحله پنجم
وقتی که شیر بخار شد، حلوا شروع به قطع شدن میکند، اما نگران نباشید چون بعداً دوباره یکدست میشود. حلوا را به حدی هم بزنید که رنگش شبیه به رنگ سوهان شود و سپس شربت شیر را به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا تابه را از روی حرارت برمیداریم و مواد را به آرامی مخلوط میکنیم تا شربت به خوبی در حلوا جذب شود و غلیظ و یکدست شود. در آخر، حلوا را در ظرف مورد نظر بریزید و در حال داغ بودن آن را تزئین کنید.