مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوا شکلاتی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش حلوا شکلاتی

حلوای شکلاتی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که برای مهمانی‌ها خیلی مناسب است. برای یادگرفتن روش تهیه این حلوا، ادامه مطلب را بخوانید و با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای شکلاتی
آرد سفید ۱ لیوان
آرد نخودچی ¾ لیوان
پودر قند ½ لیوان
شکلات ۸۰ گرم
کره و روغن جامد یک سوم لیوان
پودر دارچین یک سوم قاشق چایخوری
پودر هل یک سوم قاشق چایخوری
مغز گردو ۳ قاشق غذاخوری

دستور پخت حلوای شکلاتی

مرحله اول

برای درست‌کردن حلوای شکلاتی، اولین کار این است که آرد سفید و آرد نخودچی را جداگانه الک کنیم. سپس آرد سفید را در یک تابه می‌ریزیم و روی حرارت خیلی ملایم می‌گذاریم تا کمی تفت بخورد و بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله دوم

تفت دادن آرد برای حدود ۳۰ دقیقه کافی است. سپس آرد نخودچی را هم به همان شکل در تابه می‌ریزیم و روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم، ولی زمان کمتری نیاز دارد چون ممکن است بسوزد. بعد از آن، هر دو آرد را با هم مخلوط کرده و از الک رد می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، روغن و کره را به آردها اضافه کرده و با قاشق مخلوط می‌کنیم. سپس تابه را کنار می‌گذاریم تا مواد کمی خنک شوند. بعد دارچین، هل و پودر قند را اضافه کرده و همه مواد را به خوبی هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

در پایان، گردو و شکلات ذوب‌شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر یکنواخت به‌دست بیاید. مواد را در قالب سیلیکونی یا هر ظرف دیگری که می‌خواهیم می‌ریزیم و روی آن را صاف کرده و با پودر پسته تزئین می‌کنیم.

مرحله پنجم

بعد از آن، ظرف را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا حلوا شکل قالب را بگیرد. در نهایت، حلوا را از قالب خارج کرده و می‌توانیم با چاقو به هر شکلی که دوست داریم برش بزنیم و در ظرف بچینیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا