مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوا شیر و عسل برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوا شیر و عسل

حلوا شیر و عسل یک نوع حلوا سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله حلوا شیر و عسل را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوا شیر و عسل
شیر ۱٫۵ لیوان
گلاب ½ لیوان
آرد ۱ لیوان
شکر ½ لیوان
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ½ لیوان
پودر هل ¼ قاشق مرباخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری

آموزش حلوا شیر و عسل

مرحله اول

برای درست کردن حلوا شیر و عسل خوشمزه، ابتدا شربت حلوا را آماده می‌کنیم. برای این کار، شیر و شکر را در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله، گلاب، پودر هل و زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه می‌کنیم و بعد از اینکه شکر کاملاً حل شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم تا شربت خنک شود. فراموش نکنید که شربت نباید به جوش بیاید.

مرحله سوم

حالا آرد را در یک تابه مناسب الک می‌کنیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و آرد را خوب تفت می‌دهیم تا طعم خامی آن از بین برود. بعد از آن، آرد را دوباره الک می‌کنیم و به تابه برمی‌گردانیم تا گلوله‌ها جدا شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله، روغن مایع را به تابه اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. دقت کنید که در حین تفت دادن، حرارت باید ملایم باشد تا آرد رنگ نگیرد.

مرحله پنجم

بعد از اینکه ترکیب آرد و روغن خوب مخلوط شد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و شربت را به آرامی و در چند مرحله به تابه اضافه می‌کنیم و مواد را مخلوط می‌کنیم تا حلوا به بافت مناسبی برسد.

مرحله ششم

بعد از اینکه حلوا کمی جمع شد، عسل را اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا عسل به خورد حلوا برود. در پایان حلوا را در ظرف دلخواه می‌ریزیم و به سلیقه خود با موادی مانند خلال پسته و گل سرخ خشک تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا