مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوا فندق برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش حلوا فندق

شاید شما هم از کسانی باشید که به حلوا، این دسر خوشمزه و محبوب ایرانی، علاقه زیادی دارید؛ اما در تلاش‌های قبلی برای پختن آن با مشکلاتی روبرو شده‌اید، مثل سوختن آرد یا شکرک زدن حلوا که باعث شده بتوانید از درست کردن آن ناامید شوید. حلوا یکی از دسرهای پرطرفدار در ایران است و همیشه در سفره‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد. عطر گلاب و زعفران به این دسر طعمی دلپذیر می‌بخشد. در هر گوشه‌ای از ایران، حلوا به شکل خاص خود تهیه می‌شود. یکی از انواع خوشمزه آن، حلوا فندق نام دارد. آماده کردن این دسر خوشمزه هم مانند سایر غذاها فوت و فن‌های خاص خود را دارد. در این مطلب، طرز تهیه یک حلوا فندق فوری و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم، پس با ما همراه باشید تا با این دسر ایرانی سریع و خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم حلوا فندق
فندق خرد شده 1 پیمانه
آرد ذرت زرد رنگ 1 لیوان
آرد سفید ½ لیوان
کره هم دمای محیط 60 گرم
روغن مایع 1 استکان کوچک
شیر 1.5 لیوان
عسل ½ لیوان کمی بیشتر

دستور پخت حلوا فندق

مرحله اول

برای تهیه حلوا فندق مجلسی، ابتدا 60 گرم کره را آب کنید. وقتی که کره ذوب شد، آن را به همراه یک استکان روغن مایع در یک تابه گرم شده بریزید.

مرحله دوم

اجازه دهید تا کره و روغن بر روی حرارت ملایم خوب مخلوط شوند. سپس نوبت به آردها می‌رسد. حتماً آرد را قبل از استفاده سه بار الک کنید تا از گوله گوله شدن آن جلوگیری کنید.

مرحله سوم

اگر آرد را الک نکنید، ممکن است که حلوا به خوبی درست نشود و کیفیت خود را از دست بدهد. دو نوع آرد را با هم مخلوط کنید و در تابه تفت دهید.

مرحله چهارم

آرد را به قدری تفت دهید که خوب با هم ترکیب شوند، در این مرحله حواستان باشد که آرد ته نگیرد و نسوزد. سپس در یک ظرف جداگانه، شیر را گرم کنید.

مرحله پنجم

بعد از گرم شدن شیر، عسل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس شعله گاز را خاموش کنید و بگذارید تا کمی خنک شود. در این زمان عطر آرد به مشام می‌رسد و می‌توانید فندق‌های خرد شده را به آرد اضافه کنید.

مرحله ششم

در این مرحله…

“““html

شربت حلوا را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا همه مواد با هم یکدست شوند. حالا حرارت را کم کنید و مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید. حتما درب تابه را بگذارید تا حلوای شما به مدت ده دقیقه بخار کند.

مرحله هفتم

این مرحله آخر است. حلوای شما تقریبا آماده است و اکنون وقت آن است که آن را در قالبی که دوست دارید بریزید. کمی صبر کنید تا حلوای شما خنک شود و سپس با سلیقه خود و با مواد مختلف آن را تزئین کنید.

مرحله هشتم

این حلوای خوشمزه و ساده را می‌توانید در یک عصر دلپذیر کنار عزیزانتان نوش جان کنید، یا در ماه مبارک رمضان با حلوا قندی خوشمزه، به سفره سحر و افطار خود رنگ و بوی خاصی ببخشید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش حلوا فندق برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا