مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوا مقراضی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش حلوا مقراضی

حلوا مقراضی یکی از حلواهای قدیمی در استان‌های جنوبی ایران به ویژه بوشهر و شیراز و به طور خاص منطقه لار است. برای آشنایی با دستور تهیه این شیرینی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوا مقراضی
نشاسته گندم (پودری) ۱ لیوان
شکر دو و یک چهارم لیوان
گلاب ۱ لیوان
آب ۶ تا ۷ لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
هل ۶ تا ۷ عدد ساییده
خلال بادام و پسته با هم دو سوم لیوان

آموزش حلوا مقراضی

مرحله اول

برای تهیه حلوا مقراضی به روش لاری، ابتدا نشاسته را با شکر، آب و گلاب در یک قابلمه تفلون می‌ریزیم. بعد نصف روغن را به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

بعد از اینکه مواد کاملا یک دستی شدند، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا کمی غلیظ شود. سپس حرارت را به کمترین مقدار تنظیم می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا باید اجازه دهیم که این مواد به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم بجوشند و غلیظ شوند. در حین پخت باید مراقب باشیم و هر از چند گاهی هم بزنیم تا ته نگیرد. بعد از یک ساعت، باقی‌مانده روغن را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، مواد را به آرامی هم می‌زنیم تا روغن به طور کامل جذب حلوا شود. وقتی روغن جذب شد، زعفران دم کرده را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا رنگ حلوا به طور کامل طلایی شود.

مرحله پنجم

در انتها، وقتی حلوا به غلظت مناسب رسید، پودر هل ساییده و مغزیجات را به حلوا اضافه می‌کنیم و آرام مخلوط می‌کنیم تا مغزیجات به خوبی در همه جای حلوا پخش شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه حلوا از دیواره‌های قابلمه جدا شد، یعنی آماده است و می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم. در پایان، روی حلوا را با پشت قاشق چرب شده صاف می‌کنیم و برای تزئین از مغز پسته استفاده می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا