مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوا نوتلا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوا نوتلا

حلوا نوتلا یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که با مواد ساده درست می‌شود. برای یادگیری کامل و گام به گام روش تهیه حلوا نوتلا، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوا نوتلا
آرد سبوس دار ۱ پیمانه
پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
نوتلا ۱ قاشق غذاخوری
شکلات تخته‌ای تلخ ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین به مقدار کافی

آموزش حلوا نوتلا

مرحله اول

برای تهیه حلوا نوتلا خوشمزه، ابتدا آرد سبوس دار را در یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس آن را به خوبی تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگ آن تغییر کند.

مرحله دوم

در ادامه، آرد را ۳ بار الک کرده و دوباره به تابه برمی‌گردانیم. حالا روغن مایع و کره را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم تا آرد کمی سرخ شود، سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله سوم

حالا پودر قند و پودر دارچین را الک کرده و به تابه اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا خمیری سفت حاصل شود. سپس نوتلا و شکلات تخته‌ای را روی حرارت بخار کتری ذوب می‌کنیم.

مرحله چهارم

پس از ذوب شدن شکلات، آن را به تابه اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا حلوا یکدست و یکنواخت شود. سپس حلوا نوتلا را در قالب‌های سیلیکونی می‌ریزیم و با دست فشرده می‌کنیم تا حلوا شکل قالب را به خود بگیرد.

مرحله پنجم

در این مرحله، قالب را چندین بار محکم روی سطح کار می‌کوبیم تا هوای اضافی بین حلوا از بین برود. سپس قالب را به مدت ۱ ساعت درون فریزر قرار می‌دهیم تا حلوا نوتلا کامل سفت شود.

مرحله ششم

پس از این زمان، قالب را از فریزر خارج می‌کنیم و حلوا را به آرامی از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم. در پایان، حلوا نوتلا را با مقداری خلال پسته تزئین کرده و به همراه چای سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا