مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوا پاپ شکلاتی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوا پاپ شکلاتی

حلوا پاپ شکلاتی با استفاده از آرد گندم و کافی میت درست می‌شود. کافی میت نه تنها عطر و طعم خوشمزه‌ای به حلوا می‌دهد، بلکه رنگ آن را نیز تیره‌تر می‌کند. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این حلوا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوا پاپ شکلاتی
آرد سفید ۱۲۵ گرم
کره ۳۵ گرم
آرد نخودچی ۶۰ گرم
پودر قند ۳۰ گرم
شکلات تلخ ۱۵۰ گرم
دارچین ۱ قاشق مربا خوری
پودر هل ۱ قاشق مربا خوری

آموزش حلوا پاپ شکلاتی

مرحله اول

برای درست کردن حلوا پاپ شکلاتی، اول آرد سفید را در یک تابه الک می‌کنیم. سپس تابه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و حدود نیم ساعت تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن برطرف شود، بدون اینکه رنگش تغییر کند.

مرحله دوم

در یک تابه دیگر، آرد نخودچی را روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا بوی خوبی بگیرد ولی باز هم رنگش تغییر نکند. در طول این کار، با قاشق چوبی آرد را مرتب هم می‌زنیم تا ته نگیرد و نسوزد.

مرحله سوم

حالا هر دو آرد را با هم در یک تابه مخلوط می‌کنیم و کره را به آن اضافه می‌کنیم تا ذوب شود. سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و هل و دارچین را اضافه می‌کنیم. در ادامه شکلات را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

شکلات خرد شده را در یک کاسه می‌ریزیم و روی بخار کتری می‌گذاریم تا ذوب شود. بعد از اینکه شکلات ذوب شد، آن را به مواد آردی اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا خمیر یکدستی شکل بگیرد. از این خمیر به اندازه یک گردو کوچک برداشته و گرد می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس این گردهای حلوا را روی کاغذ روغنی قرار می‌دهیم. حلواهای آماده را ۵ دقیقه در یخچال می‌گذاریم. بعد از آن در هر کدام یک خلال فرو می‌کنیم و مجدداً آنها را در یخچال می‌گذاریم تا یکی دو ساعت بمانند و سفت شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه حلواها کاملاً سفت شدند، آنها را از یخچال درآورده و در شکلات ذوب شده غلت می‌زنیم. تقریباً ۲۰۰ گرم شکلات برای این کار نیاز است. سپس حلواها را روی کاغذ روغنی می‌گذاریم تا شکلات باز هم سفت شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا