مواد لازم و آموزش حلوا کاسترد برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوا کاسترد
گاهی اوقات ترکیب دو غذا از دو فرهنگ مختلف میتواند نتیجهای جالب و خوشمزه داشته باشد. امروز یک دستور پخت برای شما داریم که از ترکیب حلوای ایرانی و کاسترد اروپایی تهیه میشود. این حلوای خوشمزه میتواند انتخابی خاص برای دورهمیهای شما باشد و شما میتوانید آن را به شکلهای مختلف درآورده و با چای یا قهوه داغ برای مهمانان و عزیزانتان سرو کنید. پیشنهاد میکنیم اگر هفته سخت و پرکاری را پشت سر گذاشتهاید، این حلوای کاسترد که دستور بسیار سادهای دارد را تهیه کنید و یک پایان دلنشین برای هفتهتان رقم بزنید. اختصاص دادن زمان به خانواده نشان دهنده عشق و محبت شما است؛ حلوای خوش عطر و خوشمزه یک گزینه عالی برای شبنشینیهای خانوادگی شما خواهد بود و شما میتوانید در حین نوشیدن این دسر لذتبخش، با عزیزانتان گپ بزنید و از لحظاتتان کیف کنید.
مواد لازم حلوا کاسترد | |
پودر کاسترد | ½ پیمانه |
آب | 2 لیوان |
شکر | 1 و ¼ پیمانه |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
خلال پسته و بادام | به مقدار کافی |
آموزش حلوا کاسترد
مرحله اول
برای تهیه حلوا کاسترد، نخست پودر کاسترد را با یک لیوان آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس یک قابلمه کوچک روی حرارت قرار دهید و مقداری آب و شکر داخل آن بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله، خوب هم بزنید تا شکر به طور کامل حل شود و آب شروع به جوشیدن کند. سپس مایه کاسترد را به همراه کمی هل برای عطر بهتر به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.
مرحله سوم
وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید، کره را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کره ذوب شده و با مابقی مواد مخلوط شود. در نهایت، گلاب را روی مواد ریخته و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
اگر دوست دارید، مقداری خلال پسته و بادام در ته بشقاب بریزید و مایه حلوا را روی آن اضافه کنید. سپس با یک قاشق سطح روی حلوا را صاف کنید و دوباره با خلال پسته و بادام تزئین کنید.
مرحله پنجم
سپس حلوا را برای چند ساعت در یخچال بگذارید. بعد از یکی یا دو ساعت که حلوا سفت شد، آن را از یخچال بیرون آورده و به کمک یک چاقو لبههای آن را از ظرف جدا کنید تا به راحتی بیرون بیاید.
مرحله ششم
اکنون میتوانید با یک چاقوی تیز حلوا را به شکلهای مختلف (مثل لوزی، مربع و …) برش بزنید. سپس حلواهای برش زده شده را در ظرف مورد نظرتان بچینید و کمی خلال پسته روی آنها بپاشید.
مرحله هفتم
نکته مهم این است که اگر گلاب زیاد روی حرارت بماند، عطر آن از بین میرود. پس حتما مراقب باشید تا بوی خوب حلوا حفظ شود.