مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلیم گیاهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلیم گیاهی

آش یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع آش، حلیم است. حلیم یک غذای سنتی ایرانی است که معمولاً از گندم تهیه می‌شود. حلیم‌ها انواع مختلف دارند که بعضی از آن‌ها با گوشت مرغ یا گوسفند و بعضی وقت‌ها با بوقلمون درست می‌شوند. در این دستور، ما طرز تهیه حلیم گندم ساده و بدون گوشت را به شما یاد می‌دهیم. حلیم گندم را می‌توان به دو صورت شیرین و نمکی سرو کرد. اگر به جای کره از مارگارین یا روغن گیاهی استفاده کنید، می‌توانید حلیم گیاهی را برای افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند، تهیه کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله حلیم گیاهی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلیم گیاهی
گندم ۱ پیمانه
کره ۳۰ گرم
دارچین به مقدار لازم
کنجد به مقدار لازم
روغن کنجد به مقدار لازم
نمک کمی

آموزش حلیم گیاهی

مرحله اول

برای تهیه بیشتر حلیم‌ها، از گندم پوست کنده استفاده می‌شود، اما می‌توان از گندم با پوست هم استفاده کرد. اگر از گندم با پوست استفاده کردید، باید آن را آبکش کنید تا پوستش جدا شود. بنابراین بهتر است از گندم بدون پوست استفاده کنید که راحت‌تر باشد.

مرحله دوم

اول از همه، گندم را بشویید و حدود ۲۴ ساعت در آب خیس کنید تا خوب آب را جذب کند. این کار باعث می‌شود که زمان پخت حلیم کمتر شود. شما می‌توانید از بلغور گندم هم استفاده کنید، اما مطمئن باشید که خیلی ریز نباشد تا حلیم له نشود.

آموزش حلیم گیاهی

گندم خیس خورده را آبکش کنید و در یک قابلمه بریزید. سپس ۵ لیوان آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. کمی کره و نمک هم به آن اضافه کنید. گندم باید به قدری پخته شود که نرم و له شود.

مرحله چهارم

هر چند وقت یک بار حلیم را هم بزنید تا ته نگیرد. اگر قبل از نرم شدن، آب آن تمام شد، می‌توانید کمی آب گرم به آن اضافه کنید. گندم باید به قدری پخته شود که به شکل پوره نرم شود.

مرحله پنجم

اگر از گندم با پوست استفاده کرده‌اید، در این مرحله آن را آبکش کنید تا پوست شکل گرفته از آن جدا شود. سپس گندم پوست کنده را در غذا ساز بریزید و بزنید تا کاملاً له و یکدست شود. بعد از آن، گندم له شده را به قابلمه برگردانید.

آموزش حلیم گیاهی

بعد از آن، مجدد کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا به غلظت مناسبی برسد. سپس آن را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد. حلیم نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد. وقتی حلیم به غلظت دلخواه رسید،

مرحله هفتم

باقی‌مانده کره را به حلیم اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس حلیم را در کاسه سرو کنید. روی آن را با روغن کنجد، دارچین و شکر تزئین کنید. اگر حلیم را به صورت نمکی دوست دارید، شکر را حذف کنید و مقداری نمک کنار حلیم بگذارید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا