مواد لازم

مواد لازم و آموزش حمیسه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حمیسه

حمیسه عربی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ما ایرانی‌هاست که به روش‌های مختلفی درست می‌شود. این غذا از دل، قلوه و جگر گوسفند تهیه می‌شود و به همین خاطر برای تقویت بدن و جلوگیری از کم‌خونی بسیار مناسب است. طعم این غذا مشابه خوراک جغور بغور است و ریشه‌اش به استان‌های جنوبی کشورمان برمی‌گردد. غذاهای جنوبی معمولاً تند و پرادویه هستند، اما اگر مایل نیستید که این غذا تند باشد، می‌توانید با ادویه کمتری آن را درست کنید. برای یادگیری طرز تهیه این غذا با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
دل گوسفندی 1 عدد
قلوه گوسفندی 1 عدد
جگر گوسفندی 200 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی  3 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
پودر کاری 1 قاشق چایخوری

دستور پخت حمیشه جنوبی

مرحله اول

برای درست کردن حمیسه خوشمزه، ابتدا دل، جگر و قلوه را خوب می‌شوییم و بعد هر کدام را به شکل مکعبی خرد می‌کنیم. پیازها را هم پوست کرده و پس از شستن به شکل نگینی خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

گوجه‌فرنگی‌ها را می‌شوییم، از وسط نصف می‌کنیم و سپس آنها را ریز خرد می‌کنیم یا می‌توانیم آنها را در مخلوط‌کن بریزیم تا پوره شوند. سپس یک تابه را روی حرارت کم قرار می‌دهیم.

مرحله سوم

کمی روغن در تابه می‌ریزیم و پیازهای خرد شده را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا کمی نرم شوند. سپس دل خرد شده را اضافه می‌کنیم زیرا دل دیرتر از مواد دیگر پخته می‌شود. چند دقیقه تفت می‌دهیم تا رنگ آن تغییر کند.

مرحله چهارم

بعد، قلوه را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا رنگش روشن شود. سپس جگرها را می‌ریزیم و زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز (در صورت تمایل)، پودر کاری و نمک را روی آنها می‌پاشیم و مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس مواد را به اطراف تابه می‌کشانیم و وسط تابه رب گوجه‌فرنگی را می‌ریزیم و به مدت 1 دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. بعد، مواد را مخلوط می‌کنیم و گوجه‌فرنگی‌ها را اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا تمام مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا ترکیب شوند و اجازه می‌دهیم تا با حرارت ملایم، آب گوجه‌فرنگی‌ها تبخیر شود. بعد از حدود 10 تا 15 دقیقه، حمیسه جنوبی ما آماده می‌شود و می‌توانید آن را در بشقاب بکشید و با نان نوش جان کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا