مواد لازم

مواد لازم و آموزش حمیسه میگو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش حمیسه میگو

حمیسه یا حمسه میگو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی در جنوب ایران است که با ترکیب‌های مختلف درست می‌شود. برای دیدن آموزش کامل آشپزی مرحله به مرحله حمیسه میگو، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۳ عدد بزرگ
فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز ۲ عدد متوسط
سیر ۱ بوته
گوجه‌فرنگی ۳ عدد
گشنیز ۱ دسته کوچک
میگو ۵۰۰ گرم
فلفل خشک تند به مقدار کافی
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی بدون پوست ۱ قاشق غذاخوری
آب ½ پیمانه
پودر پاپریکا و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، نمک و روغن مایع به مقدار کافی

آموزش حمیسه میگو

مرحله اول

برای درست کردن حمیسه میگو ابتدا پوست سیر و پیازها را جدا کرده و آنها را می‌شوییم. سپس پیازها و سیر را خیلی ریز خرد می‌کنیم. بعد، فلفل دلمه‌ای‌ها را هم می‌شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می‌نماییم.

مرحله دوم

گشنیز را نیز می‌شوییم و در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی‌اش برود. سپس گشنیز را روی تخته خرد می‌کنیم و به صورت ریز خرد می‌نماییم.

“““html

ابتدا مواد لازم را آماده می‌کنیم. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را می‌شوییم و به شکل مکعبی خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، یک تابه روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم. سپس پیاز را داخل تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود، بعد از آن گوجه‌فرنگی‌ها را اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا زردچوبه را به گوجه‌فرنگی‌ها اضافه می‌کنیم و آنها را تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شوند. سپس فلفل دلمه‌ای و سیر را به ترکیب اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا عطر سیر بلند شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، گشنیز را به همراه نمک، فلفل سیاه و فلفل خشک تند به مخلوط اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم. سپس درب تابه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم مواد برای مدتی بپزند.

مرحله ششم

حالا یک تابه دیگر روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا روغن داغ شود. سپس میگوها را به تابه اضافه کرده و آنها را تفت می‌دهیم تا رنگ میگوها تغییر کند.

مرحله هفتم

در این مرحله، زردچوبه، فلفل سیاه و پاپریکا را به میگوها اضافه کرده و ادامه می‌دهیم تا میگوها کمی جمع شده و آب اضافی آنها بخار شود. سپس رب گوجه‌فرنگی و لیمو عمانی را به میگو اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا رب گوجه‌فرنگی را تفت می‌دهیم تا رنگ آن باز شود. سپس آب را اضافه کرده و به میگوها اجازه می‌دهیم که به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند. بعد از آن مخلوط حمیسه را به میگو اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله نهم

در نهایت، اجازه می‌دهیم حمیسه میگو به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بماند تا خوب جا بیفتد. پس از این زمان، حمیسه میگو را در ظرف مورد نظرمان سرو کرده و با برنج میل می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش حمیسه میگو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا