مواد لازم و آموزش حمیس باقلا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حمیس باقلا
حمیس باقلا یکی از غذاهای خوشمزه دزفول است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری کامل و قدم به قدم طرز تهیه حمیس باقلا، با سایت آموزش رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
باقالی تازه و نازک | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
زردچوبه و نمک | به مقدار کافی |
پاپریکا و گرد لیمو عمانی | به مقدار کافی |
نعنا داغ و گردو یا باقالی پخته | برای تزیین |
آموزش حمیس باقلا
مرحله اول
برای درست کردن حمیس باقلا به سبک دزفولی، ابتدا باقالیها را بشویید و در یک قابلمه قرار دهید. سپس ۱ تا ۲ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.
مرحله دوم
اجازه دهید باقالیها در آب جوش بپزند تا کاملا نرم شوند. بعد از اینکه پخته شدند، آب اضافی آنها را تخلیه کنید. سپس پیازها را به صورت خلالی و نازک خرد کرده و در یک تابه روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله سوم
در این مرحله کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید و سپس پیازهای خرد شده را در آن بریزید. پیازها را تفت دهید تا کاملا طلایی و سرخ شوند. حالا نیمهای از پیازها را جدا کرده و با کمی پودر پاپریکا مخلوط کنید تا برای تزیین استفاده شود.
مرحله چهارم
زمانی که باقالیها کاملا پخته و نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس پوست باقالیها را جدا کرده و آنها را ریز خرد کنید.
مرحله پنجم
به یاد داشته باشید که در روش سنتی، باقالیها باید خرد شوند و از له کردن آنها با گوشت کوب یا غذا ساز خودداری کنید. حالا باقالیهای خرد شده را در یک تابه بگذارید.
مرحله ششم
سپس پیاز سرخ شده، پاپریکا، گرد لیمو عمانی، نمک و زردچوبه را به تابه اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط حمیس را تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله هفتم
در آخر، حمیس باقلا را در ظرف سرو بریزید و آن را با مخلوط پیاز و پاپریکا، نعنا داغ و گردو یا باقالی پخته تزیین کنید. شما میتوانید حمیس باقلا را با آب نارنج سرو کنید. نوش جان!