آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش خاگینه با نان باگت خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خاگینه با نان باگت

خاگینه با نان باگت یک نوع شیرینی ساده و خوشمزه ایرانی است که به سرعت آماده می‌شود. برای اینکه طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله خاگینه با نان باگت را یاد بگیرید، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه خاگینه با نان باگت
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ½ لیوان
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق غذاخوری
نان باگت ۱ عدد
شکر ۱ لیوان
آب ½ لیوان
آب لیمو ترش چند قطره

طرز تهیه خاگینه با نان باگت

مرحله اول

برای تهیه خاگینه خوشمزه، ابتدا شربت خاگینه را آماده می‌کنیم. برای این کار، شکر و آب را در یک قابلمه می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا شکر کاملاً حل شود.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و منتظر می‌مانیم تا شکر به طور کامل حل شود. بعد زعفران دم کرده و چند قطره آب لیمو ترش را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

حال حرارت را خاموش می‌کنیم و به تهیه خاگینه می‌پردازیم. برای این‌کار، تخم‌مرغ‌ها را با شیر، وانیل و مقداری زعفران دم کرده در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد خوب ترکیب شدند، یک تابه بزرگ روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن سرخ‌کردنی در آن می‌ریزیم تا خاگینه‌ها در روغن شناور شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله، نان باگت را به تکه‌های کوچک تقسیم می‌کنیم، سپس آنها را در مخلوط تخم‌مرغ غوطه‌ور کرده و در روغن داغ می‌اندازیم تا سرخ شوند. وقتی یک طرف خاگینه‌ها سرخ شد، آنها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله ششم

پس از اینکه خاگینه‌ها به خوبی سرخ شدند، روغن اضافی آنها را با دستمال تمیز می‌گیریم. سپس خاگینه‌ها را در شربت می‌گذاریم تا شربت به خوبی به آنها نفوذ کند، بعد در ظرف دلخواه‌مان سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا