مواد لازم و آموزش خاگینه سیب ایتالیایی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش خاگینه سیب ایتالیایی
خاگینه سیب ایتالیایی یکی از شیرینیهای قدیمی و محبوب ایتالیا است که میتوان آن را با طعمهای مختلف تهیه کرد. در این مقاله، ما به شما آموزش میدهیم که چگونه خاگینه سیب ایتالیایی را به طور کامل و مرحله به مرحله درست کنید. با سایت آموزشی رضیم همراه باشید!
مواد لازم برای تهیه خاگینه سیب ایتالیایی | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۸۰ گرم (½ پیمانه سرخالی) |
نمک | ۱ پنس |
آرد گندم | ۱۶۰ گرم (۱ پیمانه) |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
شیر | ۱۲۰ میلیلیتر (½ پیمانه) |
سیب | ۴ عدد |
پودر قند و روغن | به مقدار کافی |
آموزش خاگینه سیب ایتالیایی
مرحله اول
ابتدا دو عدد تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ میشکنیم. سپس شکر، نمک و دارچین را به آن اضافه میکنیم و با همزن خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد کاملاً ترکیب شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و سپس آن را روی مخلوط در کاسه الک میزنیم. سپس آرامآرام شیر را اضافه میکنیم و مواد را هم میزنیم تا مایه خاگینه یکدست شود.
مرحله سوم
حالا سیبها را پوست میکنیم و هستههای آنها را درمیآوریم. سپس آنها را به قطعات کوچک برش میزنیم و به مخلوط اضافه میکنیم. حالا همه چیز را خوب هم میزنیم تا سیبها به خوبی در مایه پخش شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله، یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن در آن میریزیم. مهم است که روغن به اندازه کافی باشد تا خاگینهها کاملاً در روغن شناور شوند.
مرحله پنجم
بعد از داغ شدن روغن، با یک قاشق مقداری از مایه خاگینه را برمیداریم و آرام به تابه میریزیم تا سرخ شود. وقتی یک سمت خاگینهها طلایی شد، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود.
مرحله ششم
پس از اینکه خاگینهها به خوبی سرخ شدند، آنها را از روغن خارج میکنیم و با یک دستمال حولهای روغن اضافی را میگیریم. در نهایت، خاگینهها را در پودر قند غلتانده و در ظرف مورد نظر چیده میکنیم.