مواد لازم و آموزش خاگینه قاشقی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش خاگینه قاشقی
خاگینه یک دسر سنتی و قدیمی ایرانی است که با شربت درست میشود و میتوان آن را به عنوان دسر یا عصرانه و حتی گاهی به عنوان صبحانه میل کرد. در این دستور، خاگینه به صورت قاشقی و در اندازههای کوچک سرخ میشود که این ویژگی باعث میشود هر نفر بتواند به راحتی یک عدد از آن را مصرف کند. برای تهیه این دسر به فر نیازی نیست و فقط کافیست آن را در تابه سرخ کنید.
مواد لازم خاگینه قاشقی | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
ماست | ۴ قاشق غذا خوری |
آرد گندم | ۳/۴ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل | به اندازه نوک قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده غلیظ | به مقدار لازم |
مواد لازم برای شربت | |
شکر | ۱ لیوان |
آب | نصف لیوان |
گلاب | به مقدار لازم |
هل و زعفران | به مقدار لازم |
دستور پخت خاگینه قاشقی
مرحله اول
برای درست کردن خاگینه خوشمزه، اول باید شربت را آماده کنیم. یک قابلمه بردارید و شکر، آب و گلاب را داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. بعد از اینکه شکر ذوب شد، هل و زعفران را به آن اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم
در یک کاسه، تخممرغها را بشکنید و وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس ماست را هم به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید. بعد از آن، آرد و بکینگپودر را به کاسه اضافه کنید و همهی مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
در این مرحله، زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک مایه رقیق شبیه به ماست به دست بیاید. تابهای را با کمی روغن روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود. سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را مانند کوکو درون روغن بریزید.
مرحله چهارم
اجازه دهید که خاگینهها دو طرفشان طلایی شوند. سپس آنها را در شربت ولرم زعفرانی انداخته تا شربت به خوبی جذبشان شود. میتوانید برای زیبایی، از قالبهای حلقهای فلزی یا اشکال دیگر استفاده کنید.