مواد لازم و آموزش خرما بیسکویتی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش خرما بیسکویتی
خرما بیسکویتی یکی از شیرینیهای خوشمزه و مغذی ایرانی است که روشهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. اگر میخواهید با روش کامل و مرحله به مرحله تهیه خرما بیسکویتی آشنا شوید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم خرما بیسکویتی |
|
خرما | ۴۰۰ گرم |
کره | ۳۰ گرم |
پودر نارگیل (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
کنجد (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین یا پودر هل | نوک قاشق چایخوری |
بیسکویت پتی بور | به مقدار لازم |
آموزش خرما بیسکویتی
مرحله اول
برای تهیه خرما بیسکویتی خوشمزه، ابتدا باید هستههای خرما را جدا کنیم. سپس خرما و کره را داخل یک تابه میریزیم. تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی تفت میدهیم تا خرما کاملاً نرم و یکدست شود.
مرحله دوم
وقتی خرما خوب له شد، تابه را از روی حرارت برمیداریم. سپس پودر دارچین و در صورت تمایل پودر نارگیل و کنجد را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، روی سطح کار را با یک کیسه فریزر میپوشانیم. سپس با مقداری روغن مایع آن را چرب میکنیم. مخلوط خرما را روی کیسه فریزر میریزیم و دوباره روی آن را با کیسه دیگری میپوشانیم.
مرحله چهارم
حالا با استفاده از وردنه، مخلوط خرما را به شکل مستطیل پهن میکنیم و سپس کیسه فریزر را از روی آن برمیداریم. برشهایی از بیسکویت پتی بور را در یک طرف مخلوط خرما میچینیم و با کمک کیسه فریزر به آرامی مخلوط خرما را روی بیسکویتها برمیگردانیم.
مرحله پنجم
سپس دوباره لایهای از مخلوط خرما را روی بیسکویتها قرار میدهیم و به آرامی تا میزنیم. این کار را ادامه میدهیم تا تمام مخلوط خرما جمع شود. سپس خرما بیسکویتی را با کیسه فریزر به خوبی میپوشانیم و درون فریزر میگذاریم.
مرحله ششم
بعد از یک ساعت، خرما بیسکویتی را از فریزر خارج میکنیم و به قطعات دلخواه برش میزنیم. برشهای خرما بیسکویتی را داخل کنجد میزنیم تا کاملاً کنجدی شوند.
مرحله هفتم
سپس خرما بیسکویتیها را در ظرف مورد نظر میچینیم و روی آنها را با غنچه گل محمدی و پودر پسته تزئین میکنیم. این شیرینیهای خوشمزه را میتوانیم با چای تازه دم سرو کنیم. نوش جان.