مواد لازم و آموزش خرما شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش خرما شکلاتی
خرما شکلاتی یکی از انواع شیرینیهای ساده و بسیار مغذی است که در همهجای دنیا تهیه میشود و طعمهای مختلفی دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه خرما شکلاتی تا انتها با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خرما شکلاتی | |
خرما | ۱٫۵ فنجان |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ⅓ فنجان |
آرد جو | ¼ فنجان |
شکلات چیپسی | ¼ فنجان |
روش تهیه خرما شکلاتی
مرحله اول
برای شروع تهیه خرما شکلاتی، ابتدا خرماها را به خوبی شسته و در ظرفی مناسب قرار میدهیم. سپس کمی آب گرم به آنها اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بمانند تا راحتتر بتوانیم پوست آنها را جدا کنیم.
مرحله دوم
پس از این مدت، پوست و هسته خرماها را جدا میکنیم و خرماها را در مخلوطکن یا میکسر میریزیم. سپس عسل، وانیل، پودر کاکائو و آرد جو را هم به مخلوطکن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا مواد را به خوبی میکس میکنیم تا یک خمیر نرم به دست بیاید. وقتی خمیر یکدست شد، آن را از مخلوطکن خارج کرده و در یک کاسه مناسب میریزیم. حالا شکلات چیپسی را به خمیر اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
اگر شکلات چیپسی در دسترس نداشتید، میتوانید تعدادی شکلات تختهای را ریز کنید و به خمیر اضافه کنید. با این آموزش میتوانید در خانه شکلات چیپسی درست کنید.
مرحله پنجم
حالا خمیر خرما و شکلات چیپسی را به خوبی با هم مخلوط میکنیم تا تکههای شکلات به طور یکنواخت در خمیر پخش شود. یک قالب یا سینی ۳۰ در ۳۰ سانتی متری را با کاغذ روغنی به خوبی میپوشانیم.
مرحله ششم
در این مرحله، خمیر را به طور یکنواخت در کف سینی یا قالب پخش میکنیم. سپس سینی را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا شکلاتها خودشان را بگیرند. بعد از این مدت، سینی را از یخچال خارج میکنیم و به شکل دلخواه برش میزنیم.