مواد لازم و آموزش خرما پفکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خرما پفکی
ماه رمضان، ماه مهماننوازی خداوند است و لحظه افطار یکی از شیرینترین زمانهای این ماه به حساب میآید. خوردن خرما در وقت افطار یکی از سنتهای قدیمی مسلمانهاست. خرما به دلیل انرژی بالایی که دارد، به شما قدرت و نیروی زیادی میبخشد. همچنین خرما یکی از بهترین جایگزینها برای قند و شکر است و طعم آن در کنار یک فنجان چای داغ، فوقالعاده است. نکته جالب این است که به خاطر وجود فیبر زیاد در خرما، افرادی که میخواهند وزن کم کنند، میتوانند آن را در طول روز با شیر یا چای بخورند و از طعم آن لذت ببرند. میخواهم خبر خوبی به شما بدهم! امروز طرز تهیه یک نوع خاص و خوشمزه از خرما را به شما آموزش میدهیم. خرمای پفکی یک میانوعده خوشمزه است که ظاهر زیبا و طعم شگفتانگیزش شما را غافلگیر خواهد کرد و لحظات خوشی را برای شما و عزیزانتان به ارمغان میآورد. پس بگذارید بدون معطلی، با ما همراه شوید تا این خرمای پفکی خوشمزه را درست کنیم.
مواد لازم خرما پفکی | |
آرد سفید | 1 لیوان |
ماست | 1 لیوان |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
خمیر مایه فوری | 1 قاشق غذاخوری |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
خرما | 30 تا 40 عدد |
مغز گردو | به مقدار کافی |
آموزش خرما پفکی
مرحله اول
برای درست کردن خرمای پفکی خوشمزه، اول از همه شکر و خمیر مایه را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید. بعد دو قاشق گلاب و کمی وانیل به آن اضافه کنید. در یک کاسه دیگر، آرد را دو یا سه بار الک کنید تا نرم شود.
مرحله دوم
اکنون آرد را به همراه ماست به مخلوط قبلی اضافه کنید. خوب هم بزنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه در جایی مناسب استراحت کند. در این مدت، خرماهای تازه را در یک ظرف گذاشته و با چاقو به آرامی هستهاش را جدا کنید.
مرحله سوم
در این مرحله، مغز گردوها را بشکنید و هر کدام را به چند تکه تقسیم کنید. سپس این تکهها را در خرماها بگذارید و با فشار ملایم، خرما را به فرم اولیه برگردانید. هنگام شکستن گردوها دقت کنید که پوست آنها به داخل خرما نرود.
مرحله چهارم
حالا خرماها را در کاسه حاوی مخلوط آرد بزنید تا خوب مایه به خورد آنها برود. سپس یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن مایع در آن بریزید. کمی صبر کنید تا روغن داغ شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه روغن خوب داغ شد، خرماهای آغشته به مخلوط آرد را در تابه قرار دهید تا به طور کامل سرخ شوند. وقتی که اطراف خرماها طلایی شد و پف کردند، آنها را از تابه خارج کنید و بگذارید تا روی دستمال روغن اضافیشان گرفته شود.
“““html
را از روغن خارج می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، خرماهای پفکی را روی یک دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها کاملاً جذب شود. سپس خرماهای پفکی را در ظرف دلخواه خود میچینیم و با مواد دلخواه تزئین میکنیم.
نکات تهیه خرمای پفکی
1- توجه داشته باشید که برای کاهش مصرف روغن در مرحله آخر، میتوانید از یک قابلمه کوچکتر استفاده کنید.
2- در یکی از روشهای تهیه خرما پفکی، تخممرغ هم اضافه میشود. اما باید دقت کنید که وجود تخممرغ ممکن است باعث کف کردن مواد در روغن شود.
3- این دسر خوشمزه را هم میتوانید به صورت سرد و هم گرم سرو کنید.
4- اگر از خرمای کمتری استفاده میکنید، مقدار سایر مواد اولیه را نیز نصف کنید.
5- برای تهیه خمیر مایه فوری، میتوانید علاوه بر فروشگاههای لوازم قنادی، آن را از قنادیها و نانواییها هم خریداری کنید.